Codex Alimentarius, de aanval op onze gezondheid is begonnen !

De Codex Alimentarius Commission (Codex) is een internationaal forum waaraan door 173 landen wordt deelgenomen. Dit forum ontwikkelt internationale normen voor voedselproducten, met als doel de internationale volksgezondheid te beschermen en de eerlijkheid van de handel in voedselproducten te bevorderen.
De Codex is een VN-organisatie, onder de vlag van zowel de FAO (Internationale Voedsel- en Landbouworganisatie) en de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie). In Nederland valt de verantwoordelijkheid voor de deelname aan dit internationale forum onder de ministeries van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
 
Dr.Laibow liet al in een vroeg stadium weten dat de codex in de nabije toekomst vitaminesupplementen zal gaan verbieden. Er zal een anticampagne komen waarin vitamines in een kwaad daglicht zullen komen te staan om zodoende nieuwe wetgeving af te dwingen die vitamines illegaliseren  waarmee het voor de burger haast onmogelijk gaat worden om de lichamelijke conditie op peil te houden. Genoeg groenten en fruit eten is het devies maar het probleem is dat zelfs groenten en fruit steeds minder voedingswaarde bezitten door het genetisch manipuleren van de zaden en het uitputten van de grond in combinatie met de vervuiling die via de lucht, neerslag en grondwater in de planten terecht komt.
Lees verder op : Argusoog
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s