Allochtonen in WOII onderbelicht ?

Dus Staatssecretaris Jet Bussemaker (PvdA) wil dat er grotere nadruk komt te liggen op de rol die allochtonen hebben gespeeld bij de bevrijding van Nederland in de Tweede Wereldoorlog ???

De Partij van de Arbeid deinst dus echt nergens meer voor terug. Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd, voor men lesbrieven gaat rondsturen waarin zal worden beweerd dat Rotterdam door de Joden is gebombardeerd als onderdeel van een wereldwijd Joods complot.

Of dat onze Joodse landgenoten, met vervalste Ausweiß papieren, zichzelf hebben verplaatst naar de vernietigingskampen om op slinkse wijze Israël te kunnen stichten op heilige islamitische grond.

Breng dus maar zo snel als mogelijk nog een bezoek aan, bijvoorbeeld, Margraten. Want als het straks aan de PvdA ligt, rusten daar de soldaten van Allah.

(en voor de juiste geschiedkundige orde, er heeft in het geheel geen enkele Marokkaan in de 2e wereldoorlog op Zeelandse bodem gevochten. De Marokkanen die in Nederland begraven liggen zijn de aan de Nederlandse kust aangespoelde slachtoffers van door de duitsers getorpedeerde Franse boten)

Bron : http://www.go2war2.nl/nld_act_forum.asp?id=1758

Update 5 Mei :

Was D-Day mislukt zonder allochtonen? PVV wil spoeddebat

maandag 05 mei 2008

De PVV is verontwaardigd over het plan van staatssecretaris Bussemaker (Volksgezondheid) dat er op de Pabo’s les gegeven moet worden over de rol van allochtonen in de tweede wereldoorlog. De Partij voor de Vrijheid wil een spoeddebat met Bussemaker en minister Plasterk, die wel over onderwijs gaat.
PVV-onderwijswoordvoerder Martin Bosma: “Dit is multiculturele geschiedvervalsing. De rol van allochtonen tijdens de oorlog is te verwaarlozen. Maar de PvdA wil die rol nu opkloppen om haar islamitische achterban te paaien. Dit is onderwijs inzetten voor het linkse populisme gericht op de moslim-stem.”

“Bussemaker moet zich niet bemoeien met onderwijs. De problemen op haar eigen terrein zijn groot genoeg. Pabo-studenten moeten eerst maar eens goed leren rekenen en schrijven voordat ze een multiculti-hersenspoeling krijgen. Minister Plasterk moet hier keihard afstand van nemen. Het is juist beleid dat het onderwijs dat onze scholen zich gaan concentreren op hun kerntaken zoals taal en rekenen. In de commissie Dijsselbloem hebben wij ons daar duidelijk over uitgeproken.”

De PVV wil in het spoeddebat antwoord op de volgende vragen :

Op welke bronnen baseert Bussemaker zich dat allochtonen zoveel goede dingen hebben gedaan voor Nederland in de tweede wereldoorlog ?

Is het de taak van een staatssecretaris van Volksgezondheid om te bepalen wat de “juiste” geschiedenis is en wat niet ?

Welke slag in de tweede wereldoorlog zou anders zijn verlopen zonder Antillianen of Marokkanen ? Zou D-day een fiasco zijn geworden zonder allochtonen ? Was de slag bij Arnhem geen succes geweest zonder nieuwe Nederlanders ?

Gaat Bussemaker ook aandacht besteden aan de Handschar-divisie, de moslim-brigade die meevocht aan de zijde van de nationaal-socialisten? En aan de groot-moefti die een persoonlijke vriend was van Adolf Hitler? Wil zij vertellen dat PvdA-intellectueel Jacques de Kadt het nationaal-socialisme zag als de nieuwe islam ? Gaat zij onderwijs geven over het antisemitische karakter van de islam ? Wil Bussemaker ook aandacht besteden aan veertienhonderd jaar jihad? Gaat ze vertellen over de vele honderd-duizenden Joden die Marokko moesten verlaten en een veilige thuishaven vonden in Israel ?

Bron : Website PVV | Zie ook : Het hoge woord is eruit Nederland werd bevrijd door Marokkanen

2 reacties op “Allochtonen in WOII onderbelicht ?

  1. Pingback: Het hoge woord is er uit : Nederland werd bevrijd door Marokkanen | Bent u al de Pineut ?

  2. Pingback: Frans Timmermans & Jet Bussemaker | Bent u al de Pineut ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s