Zelfmoord-arts in EMC symbool voor killing Big Farma

Auteur : Micha Kat
In Rotterdam op het Erasmus Medisch Centrum werkt een arts die zijn patienten willens en wetens een dodelijk medicijn toedient dat in de VS is verboden. Deze Eric Sijbrands staat symbool voor een industrie-tak die geen middel onbenut laat zoveel mogelijk mensen de dood in te voeren zolang de beurskoersen maar blijven stijgen. Het is het grootste en meest weerzinwekkende complot uit de geschiedenis van de mensheid.

Wie Sanofi-Aventis Nederland belt, een van de grootste pillenfarbrieken ter wereld, krijgt een bandje te horen met teksten als ‘het enige wat voor ons telt is uw gezondheid, your health is what counts, 24 hours a day, 7 days a week’ uitgesproken door een zoetige vrouwenstem. Het is een afschrikwekkend voorbeeld van contrast-marketing: precies het tegenovergestelde beweren van wat je doet. Want in werkelijkheid heeft Sanofi-Aventis, net als de andere bedrijven die samen Big Farma worden genoemd (ondermeer MSD, Pfizer, GlaxoSmithKline, AstraZeneca, EliLilly, SheringPlough, Bayer) maar een enkel doel voor ogen : het maximaliseren van de winsten en de beurskoersen. Of daarbij slachtoffers vallen -zelfs tienduizenden- interesseert ze geen fluit.

Hiermee zijn deze farmaceutische industrieen in feite fabrieken des doods geworden, marketingmachines die levensgevaarlijke pillen aan de man brengen waarbij ze inspelen op de diepste angsten van de mensheid : ik ben te dik ! Ik ben lelijk ! Ik krijg mijn piemel niet omhoog ! Ik voel me angstig ! Ik kan niet slapen ! Ik ben een vrouw maar heb nooit zin in sex ! En bovendien zijn mijn tieten te klein en is mijn kut niet nat genoeg en wil ik ook graag stoppen met roken ! Het genocidale karakter van Big Farma kwam in volle glorie aan het licht door de massa-slachting (meer dan 60.000 doden) die werd aangericht door de pil Vioxx van MSD. Maar wie zou verwachten dat Big Farma daaruit lering zou trekken, komt bedrogen uit : met nog meer fanatisme werden killer pills op de markt gebracht, de marketing-machines gingen nog sneller draaien, nog meer ‘nieuwe ziektes’ werden uitgevonden die een voor een schreeuwden om nieuwe (en natuurlijk peperdure) pillen !

In ons land kwam aan het licht dat de media, met name NRC Handelsblad in de figuur van ‘farma-specialist’ Wim Kohler, samenspannen met Big Farma om ook zoveel mogelijk van hun eigen lezers te vergiftigen en de dood in te jagen. NRC meende deze beschuldiging niet te moeten pikken en een proces tegen Micha Kat te moeten aanspannen, maar verloor dat glansrijk. Intussen begint ook de ‘bovenwereld’ langzaam maar zeker wakker te worden en te ontdekken waar de farmaceutische industrie in werkelijkheid mee bezig is. Het gaat nog niet zover dat ook wordt erkend dat Big Farma bewust dodelijke pillen op de markt brengt waarbij testresultaten en trials worden gemanipuleerd en wetenschappers worden omgekocht (allemaal al lang en breed vastgesteld), maar wel wordt er nu opnieuw aan de bel getrokken over de ‘beinvloediing van artsen’ en de ‘misstanden in de medicijnhandel’.

Het is een begin, maar gezien de lafheid van de Nederlandse politiek en de miljarden van Big Farma zal het hier wel bij blijven en durft Den Haag het niet aan de volle weerzinwekkende werkelijkheid over de killing factories onder ogen te zien. Hoe compleet doorgeslagen de macht van Big Farma is, blijkt ondermeer uit het optreden van ‘diabetes- en overgewicht-internist’ Eric Sijbrands in het EMC te Rotterdam. Deze arts, zo wordt bevestigd door het EMC zelf, blijft zijn patienten Acomplia voorschrijven terwijl uit maar liefst 13 onderzoeken is gebleken dat deze afslankpil van Sanofis-Aventis levensgevaarlijk is en kan aanzetten tot ondermeer zelfmoord. Hiermee maakt deze Sijbrands zich schuldig aan poging tot moord en dient hij door het OM te worden vervolgd en voor de rechter te worden gebracht.

Bron : Het Vrije Volk | Referentie Artikel : Het Farmaceutisch Complot

Lees ook het artikel : Weet u al dat u dood moet !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s