De stilte voor de komende Grote Storm !

De financiële crisis : een laatste waarschuwing !

“Verzamel voor jezelf geen schatten op aarde : mot en roest vreten ze weg en dieven breken in om ze te stelen. Verzamel schatten in de hemel, daar vreten mot noch roest ze weg, daar breken geen dieven in om ze te stelen.“
Mattheüs 6:19

Laatste waarschuwing !

We staan aan de vooravond van de ineenstorting van het hele financiële systeem in de wereld. Een lange periode van ongebreidelde hebzucht, leugens, diefstal, graaien en exorbitante verrijking komt ten einde. Zeer spoedig zullen zeer grote banken hun deuren moeten sluiten. Een enorme schokgolf zal door de wereld razen. Zeer veel enorm rijke lieden zullen honderden miljoenen verliezen. Iedereen zal getuige zijn van een crisis die nog nimmer in de geschiedenis is voorgekomen.

De crisis nadert zo snel en wordt nog door zo weinigen opgemerkt, dat de tijd om je voorzorgen te nemen nog maar kort is. Denk niet dat de crisis tot Amerika beperkt blijft ! Op het moment dat de bom barst is de tijd op. We zitten nu in de periode dat het steeds meer mensen duidelijk wordt dat de financiële wereld op een tikkende bom zit. Na de laatste tik stort het kaartenhuis volledig in elkaar en zal het de economie wereldwijd meesleuren. De maatregelen die door de Amerikaanse regering en de centrale banken zijn en worden genomen pakken het probleem niet aan. Integendeel door hun ingrijpen verstoren zij de markt in negatieve zin en wordt de omvang van de ramp alleen maar erger en ten hoogste uitgesteld. Terwijl regeringen van de daken roepen dat de bodem van de afschrijvingen bij banken bereikt is en dat de dollar later in het jaar weer aantrekt, komt het bericht dat de vijfde bank van Amerika zodanig in geldnood verkeert dat zij geholpen moeten worden door de centrale bank en een collega bank. Het opvallende hier is dat deze bank in grootte de vijfde van Amerika is, maar dat zij tot nu toe “maar” ongeveer 1,5 miljard dollar op de risico leningen hebben moeten afschrijven. Dit soort cijfers geven heel duidelijk aan dat er veel meer aan de hand is dan via de media wordt meegedeeld. Bedenk tevens dat geldinjecties door centrale banken altijd op rekening van de gewone burger terecht komen. De gewone burger mag het gelag betalen en ziet de rekening terug in de vorm van belastingen en hogere prijzen. Alleen al met dit besef in het achterhoofd kun je weten dat dit onmiddellijk effect heeft op de bestedingen van de mensen en dus ook op de economie.

Waar we getuige van zijn is de volgende fase in de kredietcrisis. Beetje bij beetje moeten alle banken en financiële organisaties met de billen bloot. Steeds meer moeten zij aangeven dat de waarde van hun bezittingen terug loopt, dat klanten niet langer aan hun verplichtingen kunnen voldoen en dat zij zelf geen geld meer hebben om nieuwe leningen te verstrekken. Bovendien durven zij nauwelijks nog nieuwe leningen te verstrekken want zij weten niet of de partij aan de andere kant van de tafel nog wel solvabel is.

Bedenk dat als je een schuld hebt bij de bank van een miljoen, het resultaat is dat je ’s nachts slecht slaapt. Maar omgekeerd is het ook zo dat als de bank een schuld heeft van 100 miljoen, de mensen van de bank slecht zullen slapen. Reken er maar op dat er op dit moment heel veel bankmensen slecht slapen.

In deze fase kunnen enorme geldinjecties banken misschien nog overeind houden, maar het is onmogelijk dat het overwaait. De totale hoeveelheid geld die er mee gemoeid is, is vele malen groter dan al het geld in omloop in de hele wereld. Tegelijk zien we dat het spel wat tot deze crisis heeft geleid onverminderd doorgaat. Er is geen enkel signaal dat de wortel van het probleem wordt aangepakt en daarom is het onvermijdelijk dat heel binnenkort het kaartenhuis valt.

Er blijft geen steen op de andere, de ramp zal zo onvoorstelbaar groot zijn dat de crisis die er uit volgt wereldwijd zal zijn. Reken op chaos en ellende in dat deel van de wereld waar globale economie en globale financiering een rol speelt. De enorme financiële injecties in de banken kunnen alleen maar ten doel hebben om de crisis uit te stellen. Kennelijk spelen er nog andere factoren een rol en zoals de geschiedenis ons leert, moeten de grote gebeurtenissen op een zodanig tijdstip plaatsvinden dat alles er klaar voor is. Kijken we naar het wereldgebeuren dan kunnen we niet anders dan concluderen dat er een aantal zaken zich aan het samenvoegen zijn.

We kunnen op basis van het huidige wereldgebeuren daarom maar één conclusie trekken ! De elite van de wereld is klaar voor een omwenteling op het gebied van : economie, gezondheid en politiek en oorlog. Die omwenteling zal gebracht worden als oplossing en verbetering van de bestaande problemen. In werkelijkheid zal het effect precies tegenovergesteld zijn. Na een zeer kortstondige verbetering van de situatie zal de armoede, het geweld en de vervolging van mensen en ook de angst exceptioneel toenemen.

Er zijn nog maar een paar stukjes van de sluitsteen die gelegd moeten worden. Probeer in alle oprechtheid zelfstandig na te denken en beslis voor jezelf wat de redenen zijn van alle wetten die de laatste jaren gemaakt zijn en laat de gebeurtenissen van de afgelopen jaren op je inwerken. Beslis voor jezelf of alles wat jouw regering doet, voor het welzijn van het volk is, of dat er misschien andere doelen mee gediend worden.

Eén van de laatste stukjes van de sluitsteen is de verdeling van de macht op aarde. Eén van de huidige wereldleiders dient te verdwijnen, want er kunnen geen twee kapiteins op één schip zijn, en dus kan er maar één overblijven. Zodra we getuige zijn van de dood van een wereldleider, weten we dat de sluitsteen is geplaatst en de rit in de achtbaan is begonnen.

Daarna zal de aarde in een brandhaard veranderen, de vlammen zullen oplaaien, ongeremd zal de haat woeden en de mensheid zal door afgrijzen worden bevangen, want ze zien geen uitweg meer uit het gevaar dat onafwendbaar is. De mensen zullen zich van alle kanten omringd voelen door vijanden en daarom geen hoop hebben op een vreedzame oplossing. De angst zal buitengewoon zijn.

De gebeurtenissen die zich dan zullen ontvouwen kunnen daarna niet meer door de mensen worden beheerst. De brand is ontstoken en daarna kan iedereen alleen maar berusten. Bedenk dat zodra dit alles aanvangt dit reeds eeuwen tevoren is aangekondigd. Vertrouw dan dus ook op het vervolg.

Er zijn genoeg waarschuwingen geweest, nog is het niet zover, maar het is nu wel heel dichtbij. Wat ga jij doen ? Ga je jammeren om je verlies, ga je mee in het gehuil en geef je je buurman aan voor terrorisme en daarmee de angst aanwakkerend, of richt je de aandacht naar Jezus Christus waar al 2 Millennia de antwoorden liggen ? Het is aan éénieder de keus en veel tijd om na te denken is er niet meer. Er is op dit moment een duidelijk stilte voor de komende Grote Storm, en Die Storm komt er hoe dan ook echt aan.

11 reacties op “De stilte voor de komende Grote Storm !

 1. Even een sarcastische opmerking,maar zeker niet zo bedoeld.Aan delen stijgen economieen trekken aan.
  RTL7en/of NOS melden gisteren dat veel banken hun schulden al hebben afgelost,dus wat willen we nog meer.Als de banken in ee’n jaar hun zaakje op orde kunnen krijgen dan moet dat voor de overheid ook een fluitje van een cent zijn.Die hebben immers hun geleende geld terug en kunnen we weer op dezelfde voet verder met het uitdelen van bonissen en vullen van bankiers zakken.

  Like

 2. Of is het toch anders?Bedankt voor je artikel intressant Pineut,het einde van dit tijdperk staat voor de deur,alleen doen ze hun uiterste best ons iets anders voor te spiegelen,er is geen ontkomen voor de wereld meer aan.Het is ongeloofelijk wat er op ons afkomt,teminste………Jezus leeft en heeft alle macht in Hemel en op aarde.

  Like

 3. Komt op het zelfde neer als Mattheüs 6:19

  HET AARDSE

  Ons werelddeel vol overvloed,
  Toenemende jaloezie en ontevredenheid in het gemoed,
  Onze buitenkant smukken wij op om op anderen indruk te maken,
  Onze en andermans’ waarde bepalen wij naar materiële zaken,
  Doch is het niet zó dat een parel in lompen gehuld méér waarde heeft dan een rotte appel met bladgoud verguld,
  Mensen, streef ernaar dat U geestelijk kunt groeien,
  Eenvoudig, al of niet bewust Godsgericht, zodat al Uw gaven kunnen opbloeien,
  Bedenk dat al het aardse zal verrotten wat U ook verzamelt en zult potten,
  U kunt van dat alles niets meenemen,
  Alleen datgene wat U ten goede in Uw geest doorleeft, is wat eeuwige waarde heeft.

  Groet.

  Like

 4. “Zodra we getuige zijn van de dood van een wereldleider, weten we dat de sluitsteen is geplaatst en de rit in de achtbaan is begonnen.”

  Leg eens uit? Om welke wereldleider zou het gaan? China? Rusland? Of USA? Die laatste die door de bilderberg aan de macht werd geholpen?
  Het doel vd elite is een wereldmacht/orde en het is aannemelijker dat ze onder elkaar de macht zullen verdelen door samenwerking…immers, de hele wereldbevolking onder de knoet krijgen is geen sinecure..

  Wat de eu nu tracht te doen is inderdaad de volgende stap om nog meer controle en macht naar zich toe te trekken (door ESM kunnen ze al met zelfverklaarde bevoegdheden elke schatkist van elke lidstaat leegroven, bovendien is eu niet verkozen dus dictatoriaal)..strategie door bedrog de mensen zover te krijgen dat ze zelf gaan roepen om een oplossing die eu zal voorstellen door een ‘echt verenigd europa’, als machtsblok zonder nog vervelende onderverdelingen zoals nationale parlementen…een dictatuur zonder weerga..

  Echter de criminelen vergeten dat de hoofdmoot vd europeanen al lang doorzien wat een dictatoriaal wangedrocht eu is door hun mateloze hebzucht waarvoor ze de welvaart van de lidstaten systematisch hebben opgeofferd en overal armoede georkestreerd.

  De elite heeft echter geen rekening gehouden met de massa, die ze nog steeds wanen te kunnen manipuleren en sturen, en de bewustzijnsverandering waardoor velen het bedrog doorzien.
  Tegen de massa vermag een elite niets en daar zijn ze zich nog niet ten volle van bewust…ook dat hun bedrog herkend wordt zogauw ze ermee naar buiten komen, hoe arglistig en goed verborgen ook, de bewuste mens is geen rad meer voor de ogen te draaien.

  Politieke en sociale onlusten komen er sowieso, de massa is het beu om uitgeperst te worden terwijl de elite steeds meer rijkdom vergaart.
  Daarmee is eu te laat om dit nog te kunnen stoppen, het protest tegen deze schandelijke troep criminelen die 500 miljoen europeanen verarmen door hun dictatuur is groeiende en zal eu uiteindelijk de kop kosten.

  Ironisch eigenlijk….nu de schade trachten te beperken en de chaos pogen af te wenden door hun eigen gedrag dat deze onlusten in gang hebben gestoken uit….hebzucht – eu zal, net als alle systemen gebaseerd op hebzucht, gedoemd zijn te verdwijnen.

  Like

 5. Pingback: Rusland in de Profetieën ! | Bent u al de Pineut ?

 6. Pingback: Binnenkort crasht ons geldsysteem | Bent u al de Pineut ?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s