FBI Lijst prelude voor de Gele, Blauwe en Rode Lijst ?

ZwaailichtAfgelopen week ontving ik een zeer verontrustende Email van één van de vele vrienden uit de VS. Het betreft hier een folder/flyer van de FBI van de staat Arizona. Nu is een folder/flyer op zich niet zo bijzonder en het gaat dan ook niet zo zeer om de flyer ansich, alswel om de inhoud ervan die bij gedetailleerd bestuderen de nekharen doen oprijzen. De flyer wordt verspreid op A4 formaat in drieën gevouwen. U kent deze manier van flyeren vast wel, met als bedoeling dat zoveel mogelijk mensen kennis nemen van de inhoud ervan.

De FBI wil namelijk graag dat de burgers elkaar in Amerika gaan verraden en dan specifiek als zij tot een bepaalde categorie mensen behoren. Let hiervoor speciaal op de achterzijde/inlay van de flyer waarin bijvoorbeeld “christenen” worden genoemd die moeten worden verraden omdat zij mogelijk als “terroristisch” zouden kunnen worden beschouwd. Is deze handelswijze van de Federale instanties een opmaat tot een toekomstige Gele, Blauwe en Rode lijst ???

Zie onderstaande flyers in jpeg formaat. Even op klikken voor een vergroting. Of hier de flyer downloaden in pdf formaat.

Vr. Gr. Pineut

Update 23-02-2009 : Ingezonden Linktip door een oplettende lezer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s