‘Alle vrouwen van televisie’

AMSTERDAM – Een groep geestelijke leiders uit Saoedi-Arabië heeft de nieuwe minister van Informatie verzocht zo snel mogelijk een einde te maken aan de verschijning van vrouwen op televisie, in kranten en in tijdschriften.

nowomenOok willen de 35 mannen dat er een verbod komt op het uitzenden van muziek op televisie. “Er mag geen enkele vrouw meer op tv verschijnen en ook alle afbeeldingen van vrouwen in tijdschriften en kranten moeten zo snel mogelijk verdwijnen”, aldus het statement.

Met het verzoek aan minister Abdel Aziz Khoja, die door half februari werd benoemd door koning Abdullah, willen de geestelijken een einde maken aan de ‘groeiende perversiteit’ in de media.

De Franse minister van Buitenlandse Zaken Bernard Kouchner verbaasde zich laatst openlijk over de behandeling van vrouwen in Saoedi-Arabië. “Tijdens een lunch zat ik tussen een vrouwelijke chirurg en een journaliste. De één mag operaties mag uitvoeren en de andere mag les geven, maar beide mogen geen auto besturen. Dat vind ik echt bizar.”

Bronnen : Telegraaf | TBO

Naschrift Pineut : Goed plan gelijk ook in NL invoeren, de SP, Groenlinks en Demonen 66 zijn helemaal voor. Nog beter is het om alle vrouwen volgens de sharia helemaal uit het publieke domein te verbannen, inclusief internet uiteraard !!! Zijn we eindelijk verlost van Anja Meulenbelt.

Advertenties

Eén reactie op “‘Alle vrouwen van televisie’

  1. Ja goed plan. Weg met al die vrouwen “rechten”.
    Ze hebben maar één recht en dat is het aanrecht.
    Verder bek houden en benen wijt. Anders klapjes.
    Geen zeikwijven meer in de politiek en in het openbaar. Wat een rust.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s