De 13 dagen van de duivel.

In het eerder geplaatste bericht ” de Duivels Kalender” (video is helaas verwijderd) was te zien dat vanaf 19 April t/m 1 Mei (2009) er een bloedoffer aan satan gedaan moet worden door de illuminati om hun heer en meester lucifer te dienen, zodat de illuminati als god op aarde kunnen heersen over gans de schepping.

Met de start van een mogelijke pandemie in deze periode zou het wel eens zo kunnen zijn dat deze pandemie “het bloed offer” is ?

Op WantToKnow stuitte ik op bijgaand bericht :

Iets kwaads komt onze kant op en is er al !

“Op 20 Maart jl., ontdekte deze onderzoeker een specifieke training, die geplanned stond op zaterdag 2 Mei 2009 in Texas.
Het is natuurlijk idioot dat een klein plaatsje in een afgelegen Texas county geschikt zou zijn voor een oefening voor de Texas National Guard Troops, inzake ‘lopende-band vaccinatie clinics’. Bovendien vond ik het volgende feit nog krankzinniger. De vreemde county-overheidsmensen zouden een publieke mededeling gaan doen dat een nood ‘pandemie-programmas inzake vaccinatie een rij auto’s tot gevolg zouden hebben van wel 60 km lang in Guadelupe County, ‘maar dat een de wachtrij voor San Antonio’s wachtrij voor een drive-through vaccinatie wachtrij zo lang zou zijn als van San Antonio tot Alberta Canada’… Dat is bijzonder vreemd omdat dit precies de geplande route is van de AMERO SNELWEG, die de U.S.A. met Mexico en Canada verbindt. Kan dit een gecodeerde boodschap zijn voor insiders?

Precies zoals NORAD op de ochtend van 11 September 2001 een valse oefening hield om terroristen te verslaan, zou dit ‘2 Mei-verhaal’ geplanned kunnen zijn om een pandemie te verklaren en eventueel de krijgswet van toepassing te verklaren voor Noord Amerika?

Wanneer ik dit stuk schrijf, op vrijdag 24 April 2009, blijkt uit alle media dat de WHO, de wereld gezondheidsraad, ‘zeer, maar dan ook zeer bezorgd is over een uitbraak van varkensgriep in Mexico City. De WHO is zo bezorgd, dat het feitelijk alle WHO-leidinggevenden heeft geboden om de ‘Pandemie Controlekamer’ te bemannen, op 24 Juli voor de eerste keer.

ATTENTIE AMERIKA!!! Dit is een bijzonder voorzichzelf sprekend bericht; de WHO ‘Pandemie Controlekamer’ is een creatie van de Illuminatie-elite om hun ultieme ‘end game’-virus in kaart te brengen en in de gaten te houden. Deze Controlekamer is uitgerust met supercomputers, die verbonden zijn met de geheime diensten van de overheden van alle lidstaten van de Verenigde Naties. Uit deze Pandemie Controlekamer zulle alle verklaringen worden afgegeven van de ‘pandemie’.

Wanneer deze WHO-club deze ‘verklaring’ gaat afgeven aan president Obama, de FEMA en het Departement van Binnenlandse veiligheid, zullen speciale ‘Pandemie-teams’ worden ingezet. De gouverneur van elke staat zal worden ingelicht, en de voorbereidingen zullen worden getroffen om het MSEHPA te implementeren. (Model State Emergency Health Powers Act)

Dit betekent dat alle Amerikanen hun toestemming zullen MOETEN geven aan massale vaccinatie, omdat ze anders schuldig zullen zijn aan een misdrijf (dat is dan zonder proces, let wel!) Waarom het dan een misdrijf is en geen wetsovertreding? Heel simpel, omdat het inzetten van ‘Dodelijk geweld’ door politie-machten alleen mag worden ingezet tegen die personen die een misdrijf hebben begaan en zich verzetten tegen hun arrestatie. Wanneer je het door de overheid het ’made in China’ -vaccin weigert, een vaccin dat niet is getest nog uitgeprobeerd, zul je direct worden aangezien voor een crimineel die een misdrijf heeft begaan. Dus weiger je het vaccin en tevens je overbrenging naar een speciaal ingericht ‘quarantaine kamp’, dan kun je ter plekke ‘legaal’ worden neergeschoten en vermoord. Kijk op deze lead voor juridische achtergronden van deze regels.

(http://www.forhealthfreedom.org/Publications/Informed/RevisedModelState.html )

Vergeet niet dat in 2005 de Chinese PLA, ‘minister van defensie’ in een speech tegenover de Chinese PLA verklaarde dat China Noord Amerika moet innemen (Mexico, USA en Canada) en dat 15 to 200 miljoen Amerikanen zouden moeten sterven ‘via een ‘geperfectioneerd’ biologisch wapen’.. Wat zou dan niet natuurlijker zijn en efficienter de verdenking afleiden dan een ‘gewapend en dodelijk griepvirus’, dat officieel wordt gezien als een ‘daad van de natuur’..?

In het voorjaar van 1918 kwam een ’ongewone griep’ opzetten, die uiteindelijk doorschoot naar het Spaans griepvirus dat uiteindelijk in een pandemie miljoenen mensen het leven kostte over de hele wereld. Nader onderzoek leerde dat het een ‘bijzonder vreemde griep’ was, dat een combinatie bevatte van varkensgriepvirussen en vogelgriepvirussen. (note: Roel Coutinho verklaarde gisterenavond bij Pauw & Witteman dat dit virus inderdaad vreemd was, het bevatte maar liefst 4 oorspronkelijke virussen, waaronder ook het specifiek menselijke griepvirus). Dit is exact het virus, dat Dr Jeffrey Taubenberger en zijn team in Fort Dedrick opnieuw creëerden tussen 1997 en 2003. Is het toeval dat dit recombinant-virus opnieuw zijn opwachting maakt?

Volgens Henry Kissinger en het boek van Zbignew Brezinsky ‘New World Order Agenda’, moet de aarde worden ’schoongemaakt’, door tenminste 5 miljard mensen te ”verwijderen’. Dit om hun ‘Utopia’ te realiseren. In 1974 werd hun agenda verder vorm gegeven in een rapport dat NSSM 200 werd genoemd. In dit rapport stond dat deze genocide zou moeten beginnen in een 3e wereldland. (kijk voor achtergronden over dit NSSM 200 -verhaal op http://www.mathaba.net/0_index.shtml?x=90207 )

Het is logisch dat Noord Amerika (en speciaal Mexico City) ook ‘geschoond’ zou moeten worden. Vergeet overigens niet dat zowel Kissinger als Brezinsky beide fanatieke supporters zijn van Barrack Obama. Is het gek dat Obama een officieel bezoek aan Mexico aflegd en dat een korte week later, scholen en universiteiten in Mexico City en openbare gebouwwen worden gesloten met het oog op angst voor een pandemie. (voor de eerste keer weer sinds de verwoestende aardbeving van 1985!) . Ik vraag je: ‘Is dit weer een bizarre samenloop van omstandigheden?

Iets kwaads komt dus niet alleen onze kant op, maar is reeds daar!

“Wanneer ik reïncarneer, wil ik graag terugkomen op Aarde als een Dodelijk Virus om de menselijke populatie te decimeren” Geloof het of niet, dit is een uitspraak uit december 1995, van Prins Philip, de hertog van Edinburgh, voorzitter van het Wereld Natuur Fonds en de Vrijmetselarij in de Wereld.

‘Een killer-virus is inderdaad een evolutionaire stap voor sommige van zogenaamde ‘elite’ van onze planeet.’ Hopelijk kunnen Prins Philip, Henry Kissinger en Zbignew Brezinsky, e.a. deze mijlpaal bereiken dat ze sterven, maar dan NIET terugkomen als de primaire levensvorm uit een oersoepschimmel, zoals ze deze in hun huidige vorm op Aarde innemen.”

Dr. A. True Ott, Concerned American PATRIOT, April, 2009.

Bron : WantToKnow | Referentie : Satanic Calendar op Forbidden Knowledge

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s