David Wilkerson 2009 – Anguish (Pijn in het Hart)

29-04-2009

Advertenties

2 reacties op “David Wilkerson 2009 – Anguish (Pijn in het Hart)

 1. Hier wordt ik weer even heel stil van, en besef dat we erg diep zijn gezonken als christenen. Laten we onze armen uitstrekken zodat de Here Jezus ons uit de wereldse golven kan rukken. Des te meer wordt weer eens de tekst duidelijk wanneer Jezus zegt of Hij bij Zijn komst nog wel HET GELOOF zal vinden op aarde.

  Like

 2. Lieve Pineut,

  God zegene jouw en je familie. Telkens als ik op je website kijk, is het één van Geest wat je plaatst. Ik ben blij dat je een gebedsleven hebt en Geest vervulde berichten plaatst. David wilkerson ontvang ik nog steeds bijna dagelijks per mail, (ze plaatsen telkens wat hij heeft geschreven van voor zijn overlijden en dat is nog steeds van kracht) manna wat je in de gemiddelde kerk niet zal ontvangen. Gezegende feestdagen en een gezegend 2014 toegewenst.
  Hieronder de weblink om je in te schrijven voor de berichten van David wilkerson. Net zoals in de tijden van Noach, zo zal het zijn als Jezus terugkomt. We moeten zorgen aan boord te zijn, bij de Heer, ook al wil de wereld niet van Hem weten. Noach stond ook alleen met een paar familieleden en de dieren.

  http://davidwilkerson.teenchallenge.nl/2013/12/17/de-grootste-misleiding/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s