Glossy Internet Magazine richt zich op slapende cellen in Amerika voor Jihad training.

Het lijkt op Al Qaeda’s “Vanity Fair”, een nieuw Engelstalig internet magazine genaamd “Jihad Recollections” dat zich richt op de terroristische groepering, haar oprichter, Osama Bin Laden, hoe men jihad moet doen. Bovendien voorspelt het de ondergang van de Verenigde Staten.

“Dit is bedoeld voor de Amerikanen”, zegt gewezen terrorisme-expert Steven Emerson, oprichter van de Investigative Project on Terrorism in Washington, DC, en schrijver van het boek “American Jihad: The Terrorists Living Among Us.”

“Het is niet voor de Britten, niet voor de Duitsers, niet voor jihadisten in het Midden-Oosten. Het is ontworpen voor Amerikanen en het is ontworpen om hen te bekeren tot de islam of voor het verrichten van jihad daden van terreur “, zei hij.

“Wat begon als een stel boze kinderen in hun kelder heeft zich gedurende de afgelopen jaren veranderd in een robuust Al Qaida propaganda kanaal hier in onze achtertuin”, zegt Jarret Brachman, een Al Qaida-specialist en auteur van het nieuwe boek, “Global jihadisme “.

Brachman zegt: “Het heeft de lat verhoogt voor pro-Al Qaida propaganda in het Engels. De presentatie is flashier dan enig Engelse taal Al Qaida propaganda dat we hebben gezien tot nu toe. “Hij zegt ook” dat de publicatie aantoont hoe diep verankerd in de wereld de Al Qaeda beweging en haar redacteuren zijn. ”

Lees verder op : Foxnews

Naschrift Pineut :
De zeer onfrisse inhoud van het magazine kunt u hier bekijken.
(het kan even duren voor de pagina geladen word)
Het magazine als origineel pdf bestand is in mijn bezit, geintereseerden moeten maar even contact opnemen hoe ik het 40 Mb grote pdf bestand kan versturen.

Advertenties
door pineut Geplaatst in Islam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s