De weg omlaag, naar de duisternis : Rabobank voorziet grotere financiële crisis.

stormwaarschuwing

Het gaat in onze rechtstaat niet om recht, of rechtvaardigheid, het gaat om winnen. 

Als het om rechtvaardigheid zou gaan, dan zou Wouter Bos echt iets aan de voedselbanken doen. Hij heeft het woord voedselbanken alleen in de mond gehad toen er verkiezingen waren, daarna heeft hij er nooit meer iets over gezegd. Politiek werkt aan het eigen voordeel en de eigen toekomst en om dat doel te bereiken moet men onderhandelen en mensen paaien. Alleen in de verkiezingstijd heeft men woorden voor de minder bedeelden, daarna horen de mensen dat het tegen zit en dat er niet aan voldaan kan worden – het geld is er gewoon niet. Hoelang mensen dit nog pikken is de vraag. Zeker nu het voor heel de wereld zichtbaar is hoe makkelijk de staatsschuld mag oplopen als grote banken in gevaar komen. Het zijn diezelfde banken die de problemen veroorzaakt hebben. Zij krijgen miljarden, maar de slachtoffers van de banken mogen het met begrip doen. Eigenlijk zeggen ze zelfs dat mensen die in de problemen komen dit aan zichzelf te danken hebben. Hadden ze maar beter moeten opletten toen ze een hypotheek of lening afsloten.

Sinds de invoering van ons huidige economische systeem hebben mensen de mogelijkheid om geld te creëren wat niet bestaat. Dat is helemaal niet erg als de geldcreatie in handen is van verantwoordelijke mensen die het beste met iedereen voor hebben. De geldcreatie was echter van het begin af aan in handen van mensen die met deze techniek zichzelf verrijkten. Eerst waren dat de goudsmeden en later werden dat de banken. Koningen en regeringen profiteerden van dat systeem door het ten eigen voordele te gebruiken. Zij konden macht creëren met het geld wat hun aangeboden werd. De burger stond met zijn arbeid garant voor de aflossing aan de mensen die het geld uit niets creëerden.

In die hele ontwikkeling heeft nooit iemand stil gestaan bij “het algemeen belang”. Het ging en gaat om het eigen belang. Hoe dichter mensen bij de geldcreatie zitten hoe groter het belang en de macht die er mee gerealiseerd kan worden. De gewone burger werd maar voor een klein deel ingeschakeld bij de geldcreatie. De gewone burger werd onwetend gehouden en de belangrijkste technieken daarvoor zijn de economische geldworsten die hem voor worden gehouden.

Pensioenfondsen melden dat hun verliezen veel groter zijn dan gedacht. De pensioenen van miljoenen mensen in de VS, Denemarken, Engeland en Nederland lopen ernstig gevaar. De schuld van landen en bedrijven loopt daarmee zo snel op dat het niet meer mogelijk is om die schuld ooit af te betalen. Tegelijk stagneert de economie en wordt de gewone burger met zijn rug tegen de muur gezet. De economie moet stagneren omdat men verzuimt te melden dat er gewoon niet voldoende geld op de hele wereld is om de economie draaiende te houden. De enorme hoeveelheden geld die er nu ingestort worden zijn nog niet eens druppels op een gloeiende plaat staal.

We zullen dus binnenkort landen failliet zien gaan. Die krijgen leningen en de burger mag weer met zijn arbeid garant staan. Het zal snel duidelijk worden dat dit tot volksoproer zal leiden. Daarom hebben regeringen de afgelopen decennia zich al voorbereid. Zij hebben de privacy om zeep geholpen. Elektronische dossiers zorgen voor onbelemmerde inzage in het gedrag en handelswijze van burgers. Militairen zullen steeds meer ingezet worden om de orde te handhaven.

Het einddoel is dan een fascistische staat waarin de overheid Big Brother speelt, de burger mag dan werken om de staat in haar middelen te voorzien. De burger wordt een vijand van de staat. Je hoeft echt geen conspiracy denker te zijn om te zien wat er staat te gebeuren. Als pensioenen wegvallen breken er gewoon opstanden uit. Kijk met die wetenschap nog eens naar alle wetten die vanaf 2001 genomen zijn en je ziet met eigen ogen dat alle regeringen voldoende voorbereidingen hebben genomen om de burger met geweld in toom te houden. Denk nu eens niet aan toeval, maar besef dat als gewone mensen de huidige financiële chaos al meer dan twee jaar van tevoren zagen aankomen, dan hebben mensen binnen de regering zoals Wouter Bos dit ook gezien. Zij hebben maatregelen genomen en andere voorbereid, alleen vertellen ze u niet waar het echt voor bedoeld is. Altijd zullen ze je een beeld schetsen waar de grote meerderheid in zal geloven. Het is alleen niet de waarheid.

Nu komt de Rabobank met de melding dat zij haar buffers versterkt.
“Rabobank-bestuurder Bert Bruggink voorziet nog grote problemen voor banken als gevolg van slechte kredieten. Uit voorzorg heeft de bank gisteren zijn vermogenspositie versterkt.”

Als een van de veiligste banken dit zegt….  dan weet u dat de kredietcrisis en de bankencrisis niet achter de rug zijn.

We maken vandaag een luwte mee in de bankencrisis. Beleggers menen dat we snel naar een normalisatie zullen gaan. Maar dergelijke diepe crisissen verlopen in golven, en telkens wanneer men denkt dat de kust veilig is, rolt er opnieuw een nieuwe reuzengolf over hen heen. Ondertussen gaat de rit gewoon door op weg naar de totale ondergang. De storm komt, en daar is geen ontkomen aan !

Referentie : Last Trumpet Newsletter June 2009 – The Fall of the United States of Babylon !!! (engelstalig)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s