De Horror van de islam

Op het Vrije Volk verschenen 2 artikelen met als onderwerp (alweer) de islam.

In het uit het duits vertaalde artikel “Wil je niet mijn broeder zijn” staat een link naar een youtube filmpje dat alleen bekeken kan worden als men 18 jaar of ouder is. Aangezien Pineut ook een youtube account heeft kan ik het filmpje dus hier plaatsen, want de inhoud zou zeer schokkend zijn. Wat dus zou betekenen dat velen het filmpje niet kunnen zien. Bij deze dus.

Al eerder plaatste ik eens het griezelig smerige filmpje “Sharia Les : Ophangen doe je zo” enerzijds sarcastisch bedoeld naar de linkse gutmenschen, anderzijds om aan te tonen dat de islam weldegelijk in het hart extreem misdadig en geweldadig is. Van een theologie direct afkomstig van de grote misleider en bedrieger satan kunnen we uiteraard niet anders verwachten maar het kan nog erger.

Want…..

er verscheen tevens een artikel op Het Vrije Volk met als titel “Het volk van Neda” waarin het de schrijver opvalt dat, en ik citeer, : “Niets. Helemaal niets aan berichtgeving op de linkse websites van Nederland over Iran. Diepe, onpeilbaar diepe stilte. Geen woord over de terreur die het islamitisch regime over haar onderdanen uitstort. Geen analyse, geen columns, geen uitgebreide commentaren, laat staan veroordeling. Sterker nog: Peyman Jafari (u weet wel, die van de Internationale Socialisten) krijgt alle ruimte op de website van de Universiteit Leiden om nog eens te benadrukken hoe geweldig Ahmadinejad het de afgelopen tijd wel niet heeft gedaan.

Bij deze een filmpje uit Iran zelf waarin u kunt zien hoe als volksvermaak er meerdere mannen tegelijk worden opgehangen. De mannen staan op zogenaamde pick up trucks die wegrijden waarna ze vrijelijk in de lucht bungelen.
Het filmpje is geschoten met een mobiele telefoon dus de kwaliteit is matig, maar in elk geval kunnen alle linkse gutmenschen fijn meegenieten van de weldaden van hun eerlijk democratisch verkozen islamitische regering in Iran.

Advertenties
door pineut Geplaatst in Islam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s