Uit de “oude doos” – De Baja Beach Club RfiD Chip

Hij is alweer van een tijdje geleden en kostte destijds maar liefst 1000 euries (en dan heb je ook niks), nou ja een 666 teken in je lichaam dan, maar een kniesoor die daar op let toch ?

Kortom de Baja Beach Club RfiD Chip ! Daar is nou echt helemaal niks hip, cool en stoer aan. Erger je kan er enge zweren en huidkanker van krijgen, maar ja éénieder die het teken van “Het Beest” neemt zal die consequenties ervan dan ook maar moeten dragen. Kijk en “geniet”……alhoewel de meesten inmiddels zullen huiveren van het idee alleen al.

3 reacties op “Uit de “oude doos” – De Baja Beach Club RfiD Chip

 1. Echt de grootste onzin dat je er zweren, huidkanker of iets dergelijks aan over kunt houden! Hoe kom je erbij?!

  Deze techniek zullen we steeds meer gaan zien in de toekomst. Onder meer om altijd en overal je kind of demente grootmoeder terug te kunnen vinden.

  Overigens kun je met de Baja Chip alleen betalen en niet getraceerd worden. Voor die 1000 euro kreeg je trouwens 1500 euro tegoed op je chip en werd je VIP in Baja.

  Laat je voortaan wat beter informeren voordat je 5 jaar later met onzin aan komt zetten!

  Like

  • @Jos
   Misschien moet jij je maar eens beter laten informeren door de allerhoogste levende G’d die voor het teken van “Het Beest” duidelijk heeft gewaarschuwd. Dat éénieder die dat teken neemt, in casu de RfiD chip, de toorn van G’d zal ondergaan. Aan die mensen komen dan verschrikkelijke zweren vanwege hun zonden en hun tongen lasteren de allerhoogste G’d, maar zij bekeren zich niet. In plaats van onzin, beste Jos ben jij en velen met jou, alleen maar een bevestiging van een 2000 jaar oude belofte. Geniet ervan zolang je kunt zou ik zeggen, maar dan ook niet janken als het helemaal fout met je gaat. De deur van Genade is dan echt voor iedereen dicht en zal men de toorn G’ds volledig moeten ondergaan.

   Vr. Gr. Pineut

   Like

 2. Neem nou maar aan dat je genaait bent. Waarom zou je 1500 euro tegoed krijgen als je 1000 euro betaalt. Omdat een normaal denkend mens niet zon chip wil. Zoek het eens op zou ik zeggen.. Radio Frequency Identification Chip . Je bent verdoemd

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s