Waarom Europa geen internerings kampen nodig heeft.

stormwaarschuwing

In het artikel “Waar blijven onze zwijnenvloedkampen ?” op het weblog “Breinbrouwsels” stelt de schrijver de volgende vraag :

“Maar omdat de dreiging dat we met zijn allen dakloos worden of kapot worden gespoten in ons mooie Nederland zeker zo groot is als bij de Amerikanen, vraag ik mij toch af waar onze, hoe zullen we ze noemen, kampementen voor het op geconcentreerde wijze opbossen van onwillige nuttelozen, nu zijn. Ja, er is ooit een gerucht geweest dat er een opleidingskampje voor tasjesrovers zou zijn geweest. Maar aan de andere kant worden er gevangenissen en open inrichtingen gesloten. En dit land is zo klein, dat een beetje opvallend kampje met doodskisten en guillotines wel zou moeten opvallen. Waar staan nu toch onze broodnodige zwijnenvloedkampen ?”

Helaas is reageren op het artikel niet mogelijk en dus kan er op de vraagstelling ook geen antwoord gegeven worden. Bij deze dan maar hier een antwoord geplaatst met een link en pingback naar het bewuste artikel.

De reden dat Europa, en in casu Nederland, geen interneringskampen heeft en ook niet nodig heeft is omdat Amerika ze al heeft en dat deze beheerd worden door de FEMA (Federal Emergency Management Agency).

De werkwijze om mensen naar deze kampen te transporteren vanuit andere landen en overzeese landen is even luguber als éénvoudig. Het voormalige Stormwaarschuwing meldde dit scenario al enkele jaren terug, maar pas nu begint dit scenario realistischer te worden door de komst van o.a. het H1N1 virus. Tel daarbij de mogelijke dwangmatige verplichte inenting en iedereen kan zich het horror scenario al indenken wat er met mensen gaat gebeuren indien zij halstarrig weigeren een vaccinatie prik te nemen. Bij deze een geschetse weergave vanuit Nederlands perspectief. (update : Het is inmiddels officieel ; De Wereld Gezondsheid Raad adviseerd verplichte vaccinatie voor ongeveer 200 landen – engelstalig artikel – Klik hier voor Google vertaling)

Als eerste verschijnt er de oproepkaart om u te melden bij de dichtsbijzijnde GG & GD of Huisarts tot het komen halen van de (al dan niet verplichte) vaccinatie prik. Bij geen verplichte inenting volgt waarschijnlijk een 2e oproep en bij geen gehoorgeving volgt mogelijk registratie als weigeraar. Bij verplichte inenting en niet komen opdagen volgt waarschijnlijk ook een 2e oproep, maar bij niet verschijnen zult u dan tegen uw wil uit uw veilige huis/woonomgeving worden gehaald door een justitieel decreet. Politie, of enig ander justitieel opsporings klupje, zal u in een standaard arrestanten wagen afvoeren naar een dichtsbijzijnd vliegveld. Daar zult u tezamen met andere weigeraars in een Boeing 747 worden gestopt die dan vertrekt naar Amerika. Bij aankomst in Amerika zult u direct vanuit het vliegtuig in Zwarte ongemarkeerde helicopters worden gebracht naar één van de FEMA “vakantiekampen”

Wat er in die kampen met de weigeraars gebeurd is en blijft voor de buitenwereld verborgen maar u kunt zich waarschijnlijk zelf wel een lugubere voorstelling van zaken maken.

Mocht u nu denken, wat een waanzin of, welnee kan niet onmogelijk, dat zal men nooit doen. Bedenk dan dat er in het verleden een walchelijke klup mensen is geweest die het al eens gepresteerd heeft om miljoenen mensen industrieel te vergassen en te verbranden. En als men niet van het verleden iets geleerd heeft dan is de wereld verdoemd om het te herhalen. Die herhaling staat thans voor de deur.

Er is een elitaire klup mensen die de macht over de wereld en haar inwoners wenst te krijgen en men heeft van de fouten vanuit het verleden geleerd. Die fouten zal men nu niet maken. Hierdoor zal het opruimen van mensen veel “netter” gaan verlopen want de stelling van de elite is dat er gewoonweg teveel mensen momenteel op de planeet aarde zijn. En dus zal de aanstaande opruiming van ca 5 miljard mensen op een wijze gaan verlopen die het overgrote deel van de massa als “normaal” zal aanvaarden. De elite heeft een enorme illusie gecreerd die zo duivels, zo diabolisch slecht is dat het voor de “gewone man” vrijwel onmogelijk is geworden deze illusie te doorzien. De elite volgt echter gewoon de 10 geboden van satan zelf, die te lezen zijn op de Georgia Guide Stones.

Om deze illusie te creeëren en in stand te houden heeft de elite de afgelopen jaren alles wat maar mogelijk is uit de kast gehaald om de massa’s mensen te hypnotiseren om hen in een schijnwereld te laten geloven. Aan die illusie begint nu een einde te komen. De maskers van de leugens beginnen te vallen en meer en meer mensen prikken de ballonnen der illusie door waardoor datgene wat er echt gaande is zichtbaar begint te worden.

2009, het jaar van de Waterman, de roep om de vrijheid van individuele lichamelijke integriteit wordt met de dag groter. Onthoud dat uw verlossing aanstaande is. Vreest niet hen die het lichaam wel kunnen doden maar geen macht over de ziel hebben. De elite zelf zullen eerder Hem moeten vrezen die zowel lichaam als ziel kan verderven in de Hel. En dat is dan ook de plaats die de allerhoogste G’d voor hen bereid heeft.

De elite denkt dat ze hieraan kunnen ontkomen door voor zichzelf grote onderaardse schuilbunkers te bouwen en alle mogelijke zaden, voedsel, water en andere belangrijke zaken in Noorwegen in een gigantische “Doomsday zaad Bunker” veilig meende te moeten stellen. Het zal hen niet baten. Hun einde was reeds bekend nog voordat zij aan hun duivelse plannen begonnen en hun einde is aanstaande. Voor al die mensen die vrezen te moeten lijden, weet dan dat er na het lijden eeuwig leven door de wederopstanding der doden zal komen. Het lijden dat men nu heeft, is feitelijk het lijden dat men vreest. Vreest echter niet, Ik zal met u zijn tot het einde der tijden ! Op de dag van de wederopstanding zult u dat zien. Kijk maar want Ik ben als eerste uit de dood herrezen en iedereen weet dat het de Waarheid is. Daardoor kan iedereen weten dat de belofte van G’d ook werkelijkheid zal worden. Dit is de belofte van Jezus Christus gedaan door de Macht van de allerhoogste Levende G’d die heden nog steeds zegt : Ik Hou van Jou !

Vr. Gr. Pineut

Referentie inzake andere verplichte vaccinaties : Academisch Medisch Centrum Amsterdam

Novartis wacht op goedkeuring voor productie vaccin H1N1 (goed tussen de regels door lezen !)

Schuilkelders voor de Elite

13 reacties op “Waarom Europa geen internerings kampen nodig heeft.

 1. Het klinkt inderdaad zo bizar dat mensen zullen reageren zo van dit kan echt niet.Het kan ook niet in de zienswijze van een normaal mens,maar je heb hier niet met normale mensen te maken je heb hier met pure schoften te maken die voor niets en niemand terug zullen deinsen.En inderdaad de periode 40-45 werden ook vanuit heel Europa transporten op touw gezet richting de kampjes.Dus toen kon het ook.De tijd zal het leren maar ik denk ook dat we aan de vooravond staan van iets verschrikkelijks in wat voor vorm dan ook.

  Like

 2. Pingback: Arend vs Nexus 30-07-2009

 3. Beste Pineut,

  de verhalen van Rene van Ginkel en Pamela Schuffert komen nu ernstig dichtbij!!

  Jij hebt toch vrijwel alles van Stormwaarschuwing gekopiert??? Misschien is een doorstart wel een goed idee!!

  Ik probeer aal een tijdje Rene te vinden via oa NieuweGemeente.nl, maar Rene is onvindbaar!! Weet jij of het goed gaat met hem en zijn gezin????

  En weet jij ook of zijn gemeente/kerk nog actief is, want ik wil deze man graag nog eens ontmoeten en hem persoonlijk bedanken voor zijn inzet!!

  WAT betreft de FEMA-camps, tsjaaa je hebt gelijk waarom zouden ze het niet gewoon per vliegtuig in de USA doen, dan blijft het voor de achterblijvers toch een ver-van-mijn-bedshow…. precies wat ze zullen willen!

  Vreselijk wat er voor de deur staat, maar het is niet anders… nooit gedacht dat ik hier in het Westen als een martelaar van GOD zou sterven..>!! Was ik maar alleen, dan hoefde ik me niet zo’n zorgen te maken over mijn lieve gezinnetje!!

  Like

 4. @Geoffrey

  Ja René van Ginkel was echt niet een één of andere gek of geloofsfanaat die zomaar uit de dikke duim of mouw onzin verhalen heeft lopen schudden. Alle bijbelgetrouwe Christenen wisten dit op voorhand toch eigenlijk al omdat het gewoon simpelweg in de bijbel staat. Dat een groot deel van de mensen de bijbel niet goed kunnen lezen of begrijpen betekend nog niet dat het zoals zij dan maar zeggen sprookjes zijn.

  Ik heb destijds in samenspraak met René inderdaad de complete website en aanverwante zaken en artikelen van het voormalige Stormwaarschuwing overgenomen en hij heeft mij tevens toestemming gegeven om er mee te doen wat mij goed dunkte. De scripts van de website echter functioneren niet goed bovendien is de structuur erg lastig te onderhouden als het opnieuw opgezet zou moeten worden. Eigenlijk hoeft dat ook niet meer. De inhoud is inmiddels genoegzaam bekend en pas nu enkele jaren na de start van die website begint de inhoud ervan realistische vormen aan te nemen.

  Dat René met de website is gestopt had diverse redenen of hij ook werd bedreigd was mij echter niet duidelijk. Zijn afscheids brief staat overigens nog op dit blog onder het menu “De Storm Komt”.

  Het voornaamste feit was o.a. dat vooral de KNMI in het domein interesse had omdat de suggestie van het domein immers een weerswebsite wekte. Wat het qua inhoud dus niet was. Mijn laatste contact met René dateerd alweer van een jaar geleden, hoe het nu met hem is weet ik niet. René heeft rigoreus alle contacten/email adressen e.d. van het internet verwijderd. Voorzover ik weet is de Gemeente wel actief, maar is het vooral een locale aangelegenheid.

  En wat al het overige aangaat : Vreest niet heeft Jezus gezegd. G’d zorgt altijd voor zijn mensen, het komt dus aan op simpel geloof en vertrouwen in Hem. Dus ondanks de vele negatieve berichtgevingen , niet gek/bang laten maken maar waakzaam en dicht bij Hem blijven.

  Vr. Gr. Pineut

  Like

 5. En wat al het overige aangaat : Vreest niet heeft Jezus gezegd. G’d zorgt altijd voor zijn mensen, het komt dus aan op simpel geloof en vertrouwen in Hem. Dus ondanks de vele negatieve berichtgevingen , niet gek/bang laten maken maar waakzaam en dicht bij Hem blijven.

  Vr. Gr. Pineut

  Ik denk dat heel veel mensen zich hierbij aan kunnen sluiten,maar neemt niet weg dat we toch wel een enigzins angstige tijd tegemoed gaan.

  P.S. dank voor alle informatie beste Pineut

  Like

 6. Is hitler gereincarneerd?

  Na de 2e wereldoorlog is er gezegd DIT NOOIT MEER!
  Dit word nu nog steeds gezegd…

  Maar als dit scenario waar is dan is het 3e rijk weer opgestaan.

  Like

 7. @Rolf

  Nee hitler is niet gereincarneerd en het 3e rijk is ten onder gegaan, maar helemaal weg is het niet geweest. Je kunt eerder spreken van een rust periode, het 4e rijk staat nu op het punt van aanbreken. De bijbel spreekt in het OT ook over diverse rijken die zijn gekomen en verdwenen. Voorzover je van een 4e rijk kunt spreken zal het er nu één zijn waar de anti christ zelf direct de leider van zal zijn.

  Er zijn vele type anti christen geweest alleen deze keer zal satan zelf in een persoon gaan incarneren, waardoor de antichrist, zoals die in het nieuwe testament voorkomt, letterlijk op aarde zal heersen.

  Op dit moment is er nog de weerhouder in de wereld aanwezig, hierdoor kan satan zich dus nog niet als antichrist openbaren. Maar op het moment dat de weerhouder van de wereld weg is dan zal satan dus in een persoon incarneren en wordt het een korte periode hel op aarde. Vele Christenen zien in de weerhouder de Heilige Geest cq. De Gemeente van gelovigen in Jezus Christus.

  Meningen verschillen nogal over de details maar in de kern komt het daar dus op neer.

  Het komende rijk van de antichrist zal er overigens pas zijn als 10 zgn. koningen/heersers een korte tijd samen met het beest macht over deze wereld hebben gekregen. Alles wat we nu zien gebeuren in het hele wereldtoneel is net als een schaakspel waarin de stukken worden geplaatst en er volgt nu zet na zet.

  Pas als straks het geestelijke “Schaakmat” klinkt is het echt helemaal over en uit.

  Vr. Gr. Pineut

  Like

 8. Het duivels plot ontvouwt zich voor onze ogen …

  Met onderstaand cursiefje neem ik het risico om in het vervolg als een doem- en complotdenker te worden versleten.
  Als dit het enige gevaar is dat ik moet trotseren om jullie, mijn vrienden en de vrienden van mijn vrienden, te behoeden tegen naderend onheil, dan doe ik dit met volle overtuiging en vol overgave.

  Lees verder op,

  http://dewereldvolgensmemedir.blogspot.com/2009/07/het-duivels-plot-ontvouwt-zich-voor.html

  Like

 9. Pingback: Prik Nieuws + Nieuwe Voedsel Wet ! « Bent u al de Pineut ?

 10. Pingback: Iowa – Enkele reis FEMA Kamp Formulier !!! « Bent u al de Pineut ?

 11. Beste mensen,

  Dit is een nuttig stuk info.

  Ten eerste wil ik zeggen dat ik veel respect heb voor de gelovige mensen. Ik ben zelf niet meer gelovig. Het volgende zeg ik niet om jullie te kwetsen maar om jullie in mijn optiek iets probeer duidelijk te maken.

  Zoals in dit bericht staat dat we zijn gehypnotiseerd en belogen en bedrogen worden door de massa twijfel ik dus aan het geloof. Ik denk dat dit ook van dezelfde mensen komt namelijk…..denk er eens goed over na……nogmaals niet om jullie te kwetsen.

  Groet Sjoerd

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s