Gods Tijdklok – Wordt Wakker !

Enkele dagen geleden zag ik tijdens gebed een klok waarvan de cijfers razendsnel wegtikte. De wijzer bleef op kort voor twaalf staan. Naar mijn gevoel werd er tijd overgeslagen. Net alsof de tijd werd ingekort.

Naar mijn overtuiging gaf de Heilige Geest aan dat het de hoogste tijd is, dat er nog maar weinig tijd over is , dat de wereld spoedig ten einde loopt. We weten uit de Bijbel dat de wereld en haar begeren (naar geld, macht, lust, eer) voorbij zal gaan. Wie dus mikt op een positie op aarde, op een gelukkig leven op aarde omringd door aardse goederen en alles wat de aarde biedt, zal het uitzicht verliezen op de eeuwigheid; de eeuwigheid bij God waar eeuwige vrede heerst, waar we ongestoord mogen genieten van Gods eeuwige nabijheid.

Velen zijn ontmoedigd, letterlijk moe en gaan door diepe dalen. Hoewel Nederland economisch nog altijd tot een van de rijkste landen ter wereld behoort, is de geestelijke gezondheid van ons land erg pover, erg matig. In Nederland wordt het grootste aantal slaaptabletten en antidepressiva verstrekt van Europa. Ook telt ons land heel veel alcoholverslaafden. Waarom?

Omdat ons land God verlaten heeft. Omdat Gods Woord niet meer als hoogste norm wordt nageleefd. Omdat de deur wagenwijd is opengezet naar de duistere machten. De mens in zijn algemeenheid, heeft God ingeruild voor humanistische wetenschap, voor religie (geloof aan de buitenkant). De mens staat nu centraal in plaats van God. Het ZIJN wil geschiede is vervangen door MIJN wil geschiede.

Gelukkig is er een keer mogelijk, namelijk terugkeer naar God. Het radicaal afstand doen van elke vorm van afgoderij. God is nog steeds genadig. Hij wacht net als de Vader in de geschiedenis van de VERLOREN ZOON met uitgestrekte armen op de terugkeer van Zijn geliefde zoon. Hij wil antwoorden op gebed, op ons luide roepen. Hij wil herstellen alles wat is ontwricht. Hij wil ons land weer gezond maken, een voorbeeld voor de natiën.

Laten we bidden:

Vader in de hemel, vergeef ons onze lauwheid, onze ongerechtigheid. Vergeef ons onze liefdeloosheid, onze verdeeldheid, onze gebedsloosheid. Vergeef ons onze wereldgezindheid. Reinig ons door het kostbare Bloed van Jezus, Reinig ons door uw vuur.

Herstel ons land, ons leven, onze kerk. Geef ons nieuw vuur, een nieuwe passie voor Jezus en Jezus alleen. Laat Jezus in ons leven GENOEG zijn en al het andere, hoe mooi het soms ook is, in de schaduw stellen. Laat onze grootste wens, verlangen en begeerte zijn: Een vat vol van de Liefde en de Kracht van God. Laat ons vat geheel gevuld zijn met uw Liefde en Tegenwoordigheid.

Maak ons totaal vrij van elke verontreiniging, verkeerde gedachte, verkeerde verlangens, zelfzucht… Laat de volheid en de diepte van het Kruis van Christus alles verteren wat bij ons past, en laat ons huis, ons leven, GEHEEL gevuld zijn en blijven met U, met U alleen!

AMEN

Bron : Alpha Online | Lees ook : Jezus VERBODEN in Amsterdam !!!

Advertenties

2 reacties op “Gods Tijdklok – Wordt Wakker !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s