H1N1 – FAIL

Inmiddels is het officieel bekend gemaakt dat de H1N1 Griep niet langer een pandemie is. Laat staan een epidemie, wat het dan ook geen van beide ooit is geweest overigens. Het totale aantal doden ten opzichte van de wereld bevolking is qua aantallen te verwaarlozen, waarbij opgemerkt dat elke dode er één teveel is. Maar sprake van een epidemie/pandemie ? Nee dus en dat betekend een dikke FAIL voor de Mexicaanse/Varkens/H1N1 Griep.

Het is de MSM (main stream media) echter wel goed gelukt om in 2009 flink wat angst aan te jagen zodat vele slecht geinformeerde mensen zich blindelings massaal hebben laten inenten en in Nederland nog wel met 2 prikken.

Vooral kinderen, ouderen en chronisch zieken moesten zich laten enten. “Pineut’s” gedachten zijn niet ieder anders gedachte, heeft men ooit nagedacht c.q. doorgedacht wat de consequenties zijn van de entstof op langere termijn in het menselijk lichaam ?

Ik zal eens een griezelig horror gokje doen :

1. Kinderen – Over 20 jaar allemaal onvruchtbaar ?
2. Ouderen – Over 20 jaar allemaal dood ?
3. Chronisch zieken – Over 20 jaar allemaal chronisch overleden ?

Het recente verleden zoals bijv. het Softenon drama of de griep prik hype van 1976 is alweer uit het collectieve geheugen gewist. Om over diverse andere grote medische missers maar te zwijgen. De tijd heeft de slachtoffers immers lang geleden al ingehaald en de doden spreken niet. Maar de Levende G’d Spreekt wel en Hij blijft waarschuwen dat de nietige mens in al zijn hoogmoed niet moet denken dat zij met de schepping maar kan doen en laten wat zij wilt, laat staan met het menselijke lichaam want dat is geen hobby laboratorium. Het heeft grote gevolgen. Het lichaam van de mens is de Tempel van de Ziel waar de Heilige Geest van G’d graag in wilt wonen. Helaas wensen steeds meer mensen om hun tempel voor G’d af te sluiten en denkt men in termen van zelfbeschikking zelf wel eens eventjes te kunnen bepalen wat er allemaal wel of niet mee gedaan kan worden.

Het heeft allemaal verstrekkende gevolgen vaak, of juist meestal, met desastreuse afloop. Red hen die ten dode gegrepen zijn zegt de Heere. De vraag die ik mij in de laatste periode die de wereld nog te gaan heeft afvraag is of zij die ten dode gegrepen zijn überhaupt nog wel gered willen worden ?

Wat H1N1 betreft is het antwoord inmiddels door de MSM gegeven. Een dikke FAIL en zij die zich hebben laten enten zijn ten dode gegrepen.

Vr. Gr. Pineut

Zie ook : Referentie artikel op nu.nl

Advertenties

Eén reactie op “H1N1 – FAIL

  1. Pingback: H1N1 – FAIL | Mexicaanse Griep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s