Schok Armband voor uw “veiligheid”

Wat zou u er van vinden als u bij uw eerstvolgende vliegreis een speciaal armbandje krijgt met uw persoonsgegevens ? Dat armbandje dat niet alleen als een boardingpas dient kan u ook een schok geven.. letterlijk !

De stewardess drukt even op een knopje als u iets te aanhalig wordt en daar ligt u dan ‘getaserd’ en wel in het gangpad van het vliegtuig. Bizar ? Science Fiction ? Het zou zo maar kunnen gebeuren want Homeland Security dat garant staat voor de veiligheid van Amerika na 9 11 heeft al sinds 2006 serieuze interesse in dit soort “beveiliging”. Maar zullen vliegtuigpassagiers dat accepteren ? Zou u dat accepteren ? Vast wel want u heeft immers toch niets te verbergen !

Volgens terrorisme-expert en CEO van Executive Action, Neil Livingstone is het niet waarschijnlijk dat de schokmogelijkheid geaccepteerd wordt maar voor het overige is de trackingarmband wel een optie want vliegen is geen recht, nee vliegen is een privilege en dat maakt het verschil. “Daarom hebben we security en hebt u zich maar te schikken.” Maar hoe zit het met dat armbandje ?

“There is some truth in this story”, verklaarde Livingstone tegenover Fox News. Wat er kan gebeuren is dat je een RFiD chip krijgt in je vliegticket of een armbandje met een RFiD waardoor u gelocaliseerd kunt worden en een alarm af doet gaan als u op een plek komt waar u niet mag komen. Het goede nieuws is dat ook je verloren bagage opgespoord wordt of dat er een steward naar u toekomt als u op het vliegveld in slaap valt, want u wilde uw vlucht toch niet missen ? Tenslotte zijn dit soort armbandjes al in gebruik voor mensen met huisarrest en kun je ook pedofielen onder toezicht plaatsen. Who’s next ?

Bekijk het hele interview :

Karen De Coster die op LRC schreef had er dit over te zeggen :

“This bracelet will replace the need for a ticket and contain all necessary information about the person, and as a bonus, it can allow the passenger to be tracked through the terminal. Crew members would be empowered with radio frequency transmitters to subdue “hijackers.” The technology will override a person’s central nervous system and zap them down quicker than you can say “Homeland Security.” The company assures us that being dragged through the bracelet process is a “small inconvenience in order to assure your safe arrival.” In fact, its studies show that most people would “happily opt” for wearing the bracelet to “insure their own security.”

Berichtgevingen zijn van 2008 maar sinds de laatste aanslag momenteel weer zeer actueel, zeker in combinatie met de aanschaf van de inmiddels bekende bodyscans. (zie endtimes.punt.nl  & xandernieuws.punt.nl voor artikelen)

Bronnen :

Rogue Government
Bekijk ook filmpje op :

Zij die vrijheid inruilen voor veiligheid verdienen geen van beide !!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s