Is dit het begin van “Het Teken” van “Het Beest” ?

Dit is een promo reclame filmpje van de “Homeland Security” in Amerika waarin biometrie op een positieve manier wordt gepresenteerd als beveiliging.

Advertenties

2 reacties op “Is dit het begin van “Het Teken” van “Het Beest” ?

 1. Voor den complotaanhangers:
  Iedereen heeft een sofi-nr. Aan dit sofi nr. kan je van alles hangen wie, wat iemand is. Maar je weet nog niet exact waar iemand zich bevindt.

  Zorg voor een merkteken in of op je lichaam dat gekoppeld is aan je sofi nr. dat gevolgd kan worden door satalieten (denk aan rekening rijden). Ziehier het Alziend oog dat alles ziet!

  En zijn getaal is 666, iedereen weet dat dat ook de 3 verborgen cijfers zijn op de streepjescode. Als gezegd wordt: bereken het getal, wordt niet gezegd: bereken de getalswaarde van de naam die iemand draagt (wat veel gedaan is) maar bereken het getal wat die persoon als nummer heeft. Ik ga ervan uit dat elke wereldburger zo meteen een uniek persoonsgebonden nummer krijgt. Ultieme wereldcontrole!

  Voorbeeld wat ik bedoel: Nederlands sofi nr. is bv.: 1005.42.114, dan krijgt u:
  1+5 =6, 4+2=6, en 1+1+4=6 Ziehier 6.6.6

  Like

 2. Wil graag nog even op de tekst van mezelf reageren: Dit is maar 1 uitleg/inschatting hoe het zou kunnen lopen! Er zijn genoeg andere uitleggingen van het getal 666. Wil hier niet pretenderen dat mijn uitleg de juiste is, ik zet hem er gewoon naast al die andere interpretaties, de toekomst zal uitwijzen welke uitleg we moeten volgen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s