Kaarten en Betoveringen

De laatste dagen zijn er een tweetal zaken die zich op de voorgrond hebben aangediend.
Als eerste was daar een controversieel artikel over
de lijkwade van Turijn op Xandernieuws.

Via het artikel, dat verwijst naar een wetenschappelijke documentaire die op TV zal worden vertoond, wordt gesuggereerd dat men via een complexe manier een afbeelding van het gezicht van Jezus Christus kan reproduceren. Ik vraag mij af of we hier niet te maken hebben met een slimme en gevaarlijke truc van de tegenstander, te weten de illuminati, om velen mensen op een dwaalspoor te brengen door hen te betoveren met dergelijk zeer omstreden theorieën. Kennelijk zijn velen zich niet bewust dat het hier wel eens kan gaan om een duister spel wat op de achtergrond wordt gespeeld waarbij de “Shroud of Turin” kaart van het illuminati Kaart Spel wordt uitgespeeld. Kennelijk willen mensen in het jaar van de illusies graag betoverd worden door de gevallen engel des lichts die hen allen verblind.

Tevens mocht ik een standje van één van de moderators aldaar ontvangen als zou ik een “kruisvaarder” zijn tegen jéhovah’s getuigen. Ook hierin slaat men kennelijk maar wat graag alle waarschuwingen in de wind en ontgaat het hen dat het juist de navolgers van het genootschap van de Wachttoren zijn die willens en wetens hun website komen frustreren. En vrijwel niemand is aldaar kennelijk in staat om de beweringen en argumenten te weerleggen en te weerspreken, en zij die dat wel doen worden afgeserveerd. Het toont aan dat het christelijke gehalte met de dag naar een verder dieptepunt in de duisternis afdaald. Ook de navolgers van het Wachttoren Genootschap beseffen niet dat zij in een betoverende illusie leven. Een vraag die iedere oprechte Christen zou moeten stellen is deze : Waarom het symbool van de Wachttoren überhaupt wordt gebruikt ?

Het antwoord : Omdat diezelfde Wachttoren een directe weerspiegeling is van kaart nummer 16 uit het spiritistische Tarot Kaart Spel. Met als frappante titel “LA MAISON DIEV” Wat vrij vertaald betekend; Het huis van god.
Dat het hier niet gaat om het huis van de Allerhoogste Levende God van Israël moge de lezer duidelijk zijn. Ook de zinnebeeldige voorstelling spreekt boekdelen. Dat huis van god zal in het laatst der dagen door God de Vader zelf worden afgebroken.

8 reacties op “Kaarten en Betoveringen

 1. Beste Pineut, weet u wat er aan de hand is?

  1)Ik had een mail geschreven aan Xander (2 weken geleden) dat de j-g de site Endtimes kapot maakten. Hij was blij dat ik gewaarschuwd had, hij zou op den jg-s letten!
  2) Entimes had opeens een moderater Jim en die zou de IP-adressen aan alle punt.nl doorgeven van mensen die de site verpesten (dus ook Xander)
  Conclusie: ik zie Albertus en Jahelja gewoon al hun aanvallen zoals gedaan bij Endtimes weer dik herhaald worden op den site Xander.

  Welk spel wordt er gespeeld op punt.nl? Er wordt geopperd dat met elke posting geld verdient wordt, en met die jg lukt dat wel, is dit inderdaad de reden dat die gasten hun gang mogen gaan?

  Waarom kunnen er geen IP-blocs gegeven worden?

  Zijn de schrijvers van Xander en Endtimes stiekem heulers van den vijand? Ja, ik wordt een beet achterdochtig wat dit betreft!

  Pineut, die illuminati-kaart van de lijkwade, dat die bestond dat wist ik niet! Schijnbaar Xander ook niet?
  Dank je dat je ons-mij daarop attent hebt gemaakt! Die kaart moet ons zeker alert maken!!

  Beste Pineut, dank voor dit stuk. Ik wens u heel veel kracht toe bij het weerleggen v/d j-g’s Ik heb het voor mijn gemoedsrust opgegeven.
  met vriendelijke groet Key

  Like

 2. Ik deel je conclusies over de JG. Ik ben er al jaren mee bezig. Ze verzieken de diverse fora met hun voorgekookte leer. Het is zoooo doorzichtig allemaal, ik ruik ze bij wijze van spreken op grote afstand.
  Dat van die kaarten is frappant he? We zullen zien wat er gaat gebeuren. Ga zo door met je nazoekwerk!

  Like

 3. De Orde van het Rozenkruis blijkt te dateren van 1916 en nauw verbonden met Skull’s and Bones en de Vrij Metselaars. Huidige hoofdrol-speler hierin is het Engelse Koninklijk Huis:

  C.T. Russell, de oprichter van de Jehova’s Getuigen, was lid van de Vrij Metselaars en groot aanhanger van de Masonische rituelen.

  http://denieuwewereldorde.come2me.nl/854458/Het-Rozenkruis-Jehova-en

  (edit Pineut : in wordpress kun je gewoon links plaatsen zonder brackets [ ] heb het dus even aangepast)

  Like

 4. Pineut,

  Allereerst bedankt voor je artikel over de lijkwade van Turijn en de info over de wachttoren.Klasse. Het spijt me dat jij een standje moest incasseren als zijde een “kruisvaarder tegen Jg”
  Zonder jouw welgedocumenteerde,nuchtere commentaren zou het helemaal uit de hand lopen met de Jg en hun gevaarlijke sekte op alle openbare sites.

  Ik klap altijd in mijn handjes als er weer eens een welgerichte mep van jou komt wanneer de Jg zich teveel opdringen.
  De reacties van Albertus zijn voorspelbaar, irriterend en belachelijk,wél zelf z´n zegje mogen zeggen (tot in den treure) en jammeren als anderen hún zegje willen doen.

  Maar ik denk dat we inderdaad snel aan het afglijden zijn naar het absolute einde van deze wereld en we zullen nog wel veel vreemde dingen zie gebeuren.

  Kreeg net een mail van Michaël die zei dat hij een spanning voelde die bijna te proeven was, en zo ervaren sommigen hier-mij inclusief- het ook

  Key zegt iets waar ik ook het gevoel van heb:heult punt.nl met de vijand?
  Ik weet het niet- maar het schijnt de enige “logische” verklaring te zijn.
  Als niet, zouden ze zich moeten schamen voor wat er getolereerd wordt op Endtimes.

  Blij om hier bij jou goede info te krijgen in een prettig, Albertus-Jahelja vrij miljeu.

  Groet,

  Like

 5. Beste Pineut, maal niet om de kritiek joh die je soms krijgt. Beschouw de uitdrukking of de betiteling als “Kruisvaarder tegen de J.G.’s” als een GEUZENNAAM, waar je met recht trots op mag zijn. Het is mij ook een compleet raadsel overigens dat JG’s op menig punt-blog vrij spel lijken te hebben en het doet je wel aan het denken zetten.

  Like

 6. Pineut,

  ken je van Xandernieuws, heb het ook gelezen, was
  eerst wel geinteresseerd, maar algauw had ik zoiets ???? Bericht
  over de lijkwade dan.
  Maar dit is zeer frappant die kaart, weet wel van de Illuminatie dat
  die kaarten de ronden gaan, zoals van de twin tower etc…maar deze.
  Bedankt, zo zie je maar weer, je bent nooit te oud om te leren!!!

  ~Antonia

  Like

 7. Beste Jan (Pineut)

  Hartelijk dank voor je paascadeutje!
  Wat mooi.
  Daar zal ik nog veel van genieten.

  Knus

  (Deens, uitspraak: knoes, betekent: vriendschappelijke omhelzing)

  Bigfoot

  Like

  • Graag gedaan hoor, ik hoop dat veel mensen het mooi vinden. Na de Pasen ben ik weer terug om berichten te beantwoorden en email te versturen. En er komt nog een belangrijk artikel aan waar ik tussentijds nog aan werk. Ik wens jou en verder iedereen Gezegende Dagen. En een dikke knuffel terug.

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s