Depopulatie via de NWO van de getuigen van jéhovah.

Wat hebben de Georgia Guide Stones, de komende Nieuwe Wereld Orde, de getuigen van jéhovah, de vrijmetselaars en depopulatie plannen met elkaar te maken ? (zie ook de aanvullingen onderaan dit artikel)

Heel veel zoals u o.a. in onderstaande video kunt bekijken. Het 1e gebod van de Georgia Guide Stones luid : Houd de wereld bevolking onder de 500 miljoen. In de lectuur van de Wachttoren, Bijbel en Tractaat Organisatie van de getuigen van jéhovah wordt met regelmaat gesproken over de komst van een Nieuwe Wereld Orde onder het gezag van jéhovah. Maar wie is deze jéhovah dan eigenlijk ? Is dat een god ? Ja en Neen : De Organisatie is jéhovah ! Maar deze jéhovah is ook de god van deze wereld. Om het sterker te formuleren : Het zijn de illuminati, de vrijmetselaars die achter de schermen via deze duivelse en demonisch geinspireerde organisatie een groep van slaven creeërd die hen kan dienen in de komende (Theocratische) Nieuwe Wereld Orde. Uiteraard gebruikt men zeer geslepen onderwijs om geen argwaan te wekken, zo spreekt men graag over het komende “paradijs op aarde” en noemen dat dan “jéhovah’s Nieuwe Orde”. In de vele uitgaves van het Wachttoren Genootschap gaat dit gepaard met vele mooie en fraaie plaatjes. (om de mensen te betoveren) Ook opvallend is de benaming van de bijbel van de getuigen van jéhovah, die heet “Nieuwe Wereld Vertaling”. Is dat een link naar hun Nieuwe Wereld Orde ?

Men doet tegenwoordig ook helemaal geen moeite meer om hun achtergrond te verbergen, erger met deze website van de 33e graads vrijmetselaars doet men het voorkomen alsof er met de illuminati alias de vrijmetselaars helemaal niets aan de hand is. Doet u op deze website maar eens een zoekoptie naar de woorden : jehovah alias jahbulon. U zult dan tot uw onsteltenis ontdekken welke (duistere) krachten en machten er werkelijk achter o.a. de organisatie van de getuigen van jéhovah zitten. Op de nevenstaande afbeelding ziet u de opvallende driehoek met het woord “Jahbulon”. Deze driehoek is de spirituele sluitsteen die in de eindtijd op de pyramide van de illuminati geplaatst zal worden (zoals bekend van het 1 dollar biljet) waarna de Nieuwe Wereld Orde niet langer Fictie is maar Feit. De hele wereld zal dan aan de macht van deze “Jahbulon” zijn overgeleverd. Opvallend hierbij is dat in de buitenste ring de Oud Testamentische Godsnaam “Jehovah” te lezen is. Vooralsnog stelt dit de spirituele bondage van de wereld van slaven voor van alle mensen die aangesloten zijn bij alle organisaties die verband houden met die naam.

Als u overigens op de website op de button “FAQ” klikt kunt u lezen dat er alleen al in de USA 1.7 miljoen vrijmetselaars zijn, ik hoeft u vast niet verder uit te leggen in welke organisaties e.d. deze mensen zich allemaal hebben ingenesteld. De bijbel gaf 2000 jaar geleden al de waarschuwing : satan blijft zich voordoen als een engel des lichts.

Maar de plannen van de illuminati zijn genoegzaam bekend, het decimeren van de wereldbevolking. Het is dus niet zo vreemd dat de gecreeërde slaven van jéhovah zo enorm uitzien naar Armageddon. Armageddon is immers hèt magische toverwoord waarbij 99% van de wereld bevolking zal worden uitgeroeid om zo plaats te maken voor deze Nieuwe Wereld Orde. Bekijk hiervoor ook eens het bizarre profetische schilderij op het vliegveld van Denver. Alle hier genoemde aspecten komen in onderstaande korte film aan bod, incl de maker van het schilderij en de plaquette van de vrijmetselaars die ten tijde van de opening van het schilderij op 19 Maart 1994 speciaal was aangelegd. Ik hoef u verder niet meer te wijzen op de verbinding van dit vrijmetselaars teken en de vrijmetselaars geschiedenis van het “Wachttoren Genootschap”.

Een opvallende quote wil ik u niet onthouden :
“The Supreme Council, 33, in Washington, D.C., is the governing body of Scottish Rite Freemasonry in the Southern Jurisdiction, U.S.A.”  Die term governing body heb ik meer gehoord om precies te zijn : the governing body of jehovah’s witnessess oftwel het besturend lichaam van de getuigen van jéhovah.

Aanvullende video’s o.a. inzake de termen “Wereld Orde” in de uitgaves van de Wachttoren en de Ontwaakt van de Wachttoren Bijbel en Tractaat Organisatie.

Uitgebreid Engelstalig Referentie Artikel : Denver Airport

Belangrijke aanvullende informatie : Voor een dieper en breder inzicht om het bovenvermelde nog beter te begrijpen is het bekijken van de 18 delige film “The Eye of the Phoenix” op youtube een aanrader. Deze anderhalf uur durende film kan ook als één avi film bestand worden gedownload met behulp van een torrent client. Klik hier om het torrentbestand te downloaden. Tevens kunt u in de sectie “downloads” aan de rechterzijde de engelstalige PDF bestanden “De Dollar Code” en het PDF E-Book “The coming Epiphany” downloaden die meer dan de moeite van het lezen waard zijn. (klik met de rechtermuisknop op de betreffende links en kies “opslaan als” in het menu dat verschijnt)

3 reacties op “Depopulatie via de NWO van de getuigen van jéhovah.

 1. Ik kan me nog herinneren uit een wachttoren (1999?)dat God de opperbouwmeester van het heelal genoemd word met daarbij een prachtige tekenening met daarbij… de passer en de winkelhaak!!!! Weer die symbolen v/d vrijmetselaars! En dan zeggen de jehova getuigen dat ze niks met vrijmetselaars te maken hebben. Ze zijn er mee doorspekt!

  Maar die vrijmetselaars zitten echt overal! Ook dus in de rkk. Pineut, je gaf me zelf de link bij SilviaVedeler, maar ik plaats ze zelf ook nog graag hier:

  http://www.thehiddenrecords.com/vatican_page3.htm
  http://www.keyofsolomon.net/
  http://www.wayneherschel.com/

  Zeer interessant de link over de bouw v/h vaticaan,, met daarin de vorm v/e sleutel. Telkens ook weer die link naar sterrenstelsel Orion met de pleiaden, waar zgn onze “goden” vandaan komen die deze aarde hebben gekoloniseerd.

  Zal me in ’t geheel niet verbazen als dit onder de valse profeet (openb. 13) het nieuwe valse evangelie gaat worden, dat wij mensen eigenlijk gemaakt zijn door “goden” die leven op een andere planeet en die ons nu bezoeken dmv ufo’s, wat simpelweg gewoon gevallen engelen zijn!

  Naar mijn idee komt die pedoschandalen in de rkk en in de jg niet voor niets nu zo naar buiten op dit moment. De aanhangers van die geloven zullen afhaken en zich afkeren. Schaapjes zonder herder luisteren makkelijker naar een andere leer!

  Net wat Pineut zegt, de leer van die geheime genootschappen zoals vrijmetselarij mag nu openlijk naar buiten gebracht worden. bijv. Tom Horn heeft het illuminati plan blootgelegd van Amerika (zie xandernieuws)mbt de NWO. Er is nu zoveel info te vinden over geheime leerstellingen die jarenlang verborgen zijn geweest en alleen voor ingewijden waren.
  Dit gebeurt niet voor niks!!!!!!

  Like

 2. Het gebeurt niet voor niks, maar waarom dan?
  Of is de verklaring internet.
  Nog een vraag: is de katholieke kerk van Rome volgens jullie ook onderdeel van de NWO?

  Like

 3. O ja, over depopulatie gesproken: valt de Club van Tien Miljoen, die het aantal Nederlandse inwoners op een maximum van 10 miljoen wil stellen) ook onder het depopulatiestreven van de NWO?
  En gaat het bij dat depopulatiestreven nog om een selectief proces met criteria wie wel en niet mag leven of kinderen mag krijgen?

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s