Man ligt maandenlang dood in huis.

Zutphen – De politie heeft dinsdagochtend 6 april in een woning aan de Karel Doormanstraat in Zutphen het levenloze lichaam van een 54-jarige Zutphenaar aangetroffen. De man is vermoedelijk rond de jaarwisseling overleden. ‘Er is geen sprake van een misdrijf’, meldt de politie woensdag.

De woningverhuurder ging met de wijkagent naar het bewuste pand omdat de huur al enige tijd niet overgemaakt bleek. Op aanbellen werd niet gereageerd en bij het betreden van de woning werd het levenloze lichaam van de bewoner aangetroffen. Niemand uit de directe omgeving had gemerkt dat de man was overleden.

Aan de hand van aangetroffen poststukken moet het slachtoffer rond de jaarwisseling zijn overleden. Het Team Forensische Opsporing stelde een onderzoek in. Gebleken is dat de bewoner niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

Een familielid is van het overlijden op de hoogte gebracht.

Bron : Blik op Nieuws / Omroep Gelderland

Referenties : Bejaarde lag 9 maanden dood in huis (2004) | Moederziel alleen sterven stijgt | Eénzame uitvaart

5 reacties op “Man ligt maandenlang dood in huis.

 1. Jan,

  In zo’n maatschappij leven wij nu. Arme man! Wat erg als je niet eens gemist wordt! Om te huilen vind ik zoiets. Enne bejaard? 54 jaar, nog niet zo bejaard hoor. Het is diep tragisch, hoop dat de man gelovig was dan zal de Heer hem zelf troosten. Hij laat nooit alleen, gelukkig maar.

  gr. Elena

  Like

  • Hoi Elena,

   ja in onze steeds meer geindividualiseerde maatschappij zullen we steeds vaker van dit soort schrijnende berichten gaan tegenkomen. Het is heel triest maar ook één van de vele tekenen van de eindtijd. Maar het zijn ook berichten die het hart raken en voor mij dus een extra reden om dit te plaatsen en helemaal omdat vele andere sites dit soort berichten niet oppakken. Iedere keer als ik dit soort berichten tegenkom moet ik altijd weer denken aan het bericht uit 1995 ” 72 Jarige verwaarloosde vrouw verkleefd met matras

   Like

 2. Triest en inderdaad schrijnend.

  Dat hij alleen stierf is triest, dat niemand hem miste maakt het zo schrijnend.
  We hebben het hier ook hoor.De meesten hebben het “druk” met z´n eigen zaken.

  Goed dat je dit soort berichten ook plaatst Jan, zodat we bewust blijven van onze taak als Christenen om liefdevol te zijn voor onze medemensen.
  Een vriendelijk woord,een helpende hand of een horend oor kan zóveel doen voor een medemens.

  Like

 3. Pingback: Man ligt wekenlang dood in huis « Bent u al de Pineut ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s