Alex Jones : Nieuwe Film “Machete” lokt burgeroorlog uit.

Binnenkort komt er een nieuwe film uit met als titel “Machete” , de film heeft een flink aantal bekende acteurs waaronder Steven Seagal en Robert de Niro en zou eigenlijk geclassificeerd kunnen worden als een standaard B vecht en actie film. Maar met deze film is veel meer aan de hand dan wij hier in Europa als kijkertjes zouden verwachten, laat staan vermoedden. (geplande release datum 3 sept.2010)

Alex Jones heeft er een complete show aan gewijd en niet alleen dat, er wordt flink uitgezocht wat de maker nu eigenlijk met deze film beoogd. Zo werd het film script flink geanalyseerd omdat het hier niet om zomaar een vecht en actie film van de zogenaamde B klasse gaat. In de film worden blanken namelijk als rascisten afgeschilderd en in de film zullen de Mexicanen die blanke rascistische Amerikanen wel eens even een lesje leren.  Hierbij wordt qua geweld aardig wat bizarre wapens uit de kast getrokken inclusief de “Machetes” (hak/kap messen) die dan ook de titel van de film verklaard.

Ik plaats hierbij de 2 belangrijkste video’s van Alex Jones incl. de “illegale” niet door Fox Films geautoriseerde Film Trailer.

Kijk, luister en huiver……….

Nieuwe Film “Machete” lokt burgeroorlog uit

Analyse Film Script

Machete Trailer (Illegal Edition) in 720p HD

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s