Een moskee op ground zero + update

Je moet maar onbeschoft zijn. Als u dacht dat Constant Kusters en zijn neo nazis dat waren: welnee. Dat zijn lieve zeer beschaafde mensen vergeleken bij (hun vrienden en bondgenoten) de mohammedanen.
Er is geen nazi, neo of niet neo, die het in z’n domme kale kop zal halen om een NSDAP bezinningscentrum voor te stellen in Auschwitz of Bergen Belsen. Neo nazi’s staan niet direct bekend om hun fijngevoelige politieke instincten, of diplomatieke optreden. Integendeel. Toch kunnen ze het met hun beperkte intellect bevatten dat zo’n voorstel bepaald erg slecht zou vallen bij alles en iedereen.

Mohammedanen missen dit intellect ten ene male. Diplomatiek zijn ze ook niet. Ik krijg wel eens het idee dat ze over één hersencel meer beschikken dan een koe, anders zouden ze de keuken volschijten. Beschikten ze over drie hersencellen, dan zouden ze zo’n onbeschoft voorstel niet eens durven te bedenken. Het bewijs?

Mohammedanen willen een moskee gaan bouwen pal naast Ground Zero.  Ik neem u niet in de maling. Dit is bloed serieus. Net zo serieus als die aanslag door mohammedanen voor mohammedanen.

Je moet maar lef hebben. Nee, dit is geen lef hebben. Dit gaat minstens tien stappen verder. Je moet er gewoon onbeschoft genoeg voor zijn. Misschien een idee om een Japanse Shinto tempel te bouwen in Pearl Harbor? Bij voorkeur boven op de Arizona? Of misschien twee monumenten voor Anton Mussert, een op de Waalsdorpervlakte en een voor het Monument op de Dam. Dat niveau van onbeschoftheid dus.

Lees verder op :

Update 17-05-2010 : Ophef in New York over megamoskee nabij Ground Zero

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s