Honden krijgen tatoeage tegen diefstal.

“En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is wijsheid: wie verstand heeft berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens en zijn getal is zes honderd zes en zestig.” Openbaring 13:16-18

Honden uit Peru kunnen sinds kort een tatoeage krijgen. Het gaat om een identificatienummer dat achter één van de oren wordt gezet. Op die manier kunnen de honden sneller worden teruggevonden wanneer ze zijn gestolen.

Bron : Nu.nl

Advertenties

Eén reactie op “Honden krijgen tatoeage tegen diefstal.

  1. Tja, eerlijk gezegd, zou ik het ook wel handig vinden als mijn hond (als ik er een zou hebben) zou kunnen worden teruggevonden. Het wordt een ander verhaal als dit zou moeten (want waarom zou overheid zich bekommeren om honden van een ander) maar als ik het goed begrepen heb, kunnen ze getatoeëerd worden en is het niet verplicht. Mijn katten zijn gechipt, dat kon toen gratis tijdens een actie en dat leek me wel handig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s