Pubers tuigen 10-jarige jongen af

Een 10-jarig jongetje uit Geleen is begin deze maand zodanig afgetuigd en bedreigd dat hij het pas deze week durfde te zeggen. Dinsdag werd het hem volgens de Limburgse politie te veel en vertelde hij het verhaal op school. Donderdag heeft hij met zijn vader aangifte gedaan.

De jongen fietste op 6 mei over de Meeuwenlaan in zijn woonplaats toen volgens zijn verklaring opeens zes jongens op hem af stormden. Ze trokken hem van zijn fiets. Twee jongens hielden hem vast terwijl vier anderen hem schopten en sloegen. Met een mes werd een sneetje in zijn gezicht gesneden.

Vervolgens drukten de pubers hem op het hart niets over het voorval te vertellen. De politie spreekt van een ‘laffe mishandeling’ en is op zoek naar getuigen. De daders waren rond de 16 jaar en droegen allemaal een petje. Twee van hen waren blank, de rest was licht getint, aldus de politie.

Bron : MSN Nieuws

3 reacties op “Pubers tuigen 10-jarige jongen af

    • Om te benadrukken hoe “gezellig” het is in de grotere steden in Nederland. Voor een nog beter begrip is een rondleiding hier in Amsterdam misschien wel interessant, vooral klein Afrika (oftwel de Bijlmer, heet nu politiek correct, Amsterdam Zuid Oost, klinkt namelijk chique) is ontzettend “gezellig” na 18.00 uur… Maar ook vele andere gebieden in diverse grote steden zijn heel erg leuk, vooral na 18.00 uur dus. In Geleen, Heerlen en Venlo is het dus ook kei-leuk. Maar het meest opvallende wel is dat na 18.00 uur de meeste mensen zich achter de voordeur hebben afgesloten voor die leuke wereld buiten hun voordeur, lekker kijkend als dwaze hersenloze zombies naar o.a. Lingo, Goeie tijden slechte tijden, Opsporing verzocht, Peter R de Vries etc. op hun fel blauw verlichte wide screen High Defenition TV’s. Helaas woekert de kanker van terreur gewoon verder, totdat het te laat is.

      Vr. Gr. Pineut

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s