Bilderberg 2010 bijeenkomst in Spanje

Het hoge woord is eruit: De machtige groep van de Bilderbergers zal dit jaar in Spanje bij elkaar komen. De ”hogepriesters van de globalisering” zullen tussen de 3e en de 6e juni 2010 in Barcelona bijeenkomen om het verdere lot van de wereld te bepalen.

Over twee weken is het zover. Dan namelijk concentreert zich alle wereldlijke macht op één enkele plek op deze aarde. Dit vindt ieder jaar plaats. Dat gebeurt al sinds 1954. Destijds vond, zoals bekend, de eerste ontmoeting van hoge politici en vooraanstaande economische grootheden, gekroonde staatshoofden en prominente mediamagnaten plaats, uiteraard hermetisch afgesloten en onder het zegel van absolute geheimhouding. Men had het Nederlandse Hotel de Bilderberg als ontmoetingsplek uitgekozen, waarnaar de jaarlijkse conferentie in het vervolg ook werd genoemd.

Nog nooit daarvoor was er zo’n samengepakte verzameling van macht geweest. De aan deze en gene zijde van de Atlantische Oceaan alles bepalende krachten gingen rond de tafel zitten om de toekomst van deze planeet voor de komende decennia te bepalen. De Europese Unie, de euro, de oliecrisis, de Irakoorlog evenals vele ontwikkelingen en gebeurtenissen uit het jongste verleden zijn voor rekening van deze wereldstrategen, net zoals het komen en gaan van menig staatshoofd. De afgelopen jaren konden we meemaken, hoe de agressieve globalisering met de dienovereenkomstige druk werd bespoedigd en de Verenigde Naties uitgroeiden tot een toenemende machtsfactor.

Insiderbronnen brengen de denk- en uitvoeringswijze van de ”elitisten” aan het licht. Actuele voorbeelden: varkensgriep en economische crisis. De paniekzaaierij rondom het griepvirus is heel duidelijk. We hoeven ons alleen maar te herinneren, hoe de mediawereld ons onder bijna middeleeuws aandoende gruwelijke scenario’s van pandemische vernietiging bedolf – en dat in een bijna meedogenloze, grote gelijkschakeling. Toen uiteindelijk de kostbare overeenkomsten voor de entstoffen waren ondertekend, werd er toch het signaal ”veilig” gegeven. Ja, wat denk je waarom?

Weldra was sowieso duidelijk: de grote epidemie bleef uit. God of wie dan ook zij dank! Spoedig daarna werd er gezegd dat de eigenlijke grote bedreiging ons nog te wachten zou staan, we zouden in de herfst moeten rekenen op een terugkeer van de varkensgriep. Dat klonk al snel als een bedreiging. Hoe het ook zij, de meeste mensen bleven verbluffend genoeg behoorlijk kalm en afwachtend en de sombere voorspelling kwam niet uit.

Langzamerhand sijpelde in bepaalde kringen de daadwerkelijke achtergrond van deze ”zwijnenboel” door. Onder uitsluiting van de publieke opinie vergaderende groepen, met vooraan de Bilderbergers, waren van plan om met paniekzaaierij een grotere bereidheid te verkrijgen tot het inrichten van overkoepelende instanties, vooral die van een wereldgezondheidsministerie, vertegenwoordigd door de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. Dit wordt ook gezegd door de langjarige Bilderberger-jager

James P. Tucker Jr. van American Free Press. Er dient ook een nieuwe, globale geldorde onder een wereldministerie van financiën te worden geschapen – geen twijfel mogelijk, bij de Nieuwe Wereldorde behoort ook een nieuwe geldorde!

Om dit concept over het algemeen ook ”smakelijk” te maken en bovendien de absolute noodzaak hiervan duidelijk te onderstrepen, zorgen de elitaire krachten voor een veelomvattende globale recessie. Naar de wil van de Bilderbergers dient deze crisis nog een jaar in stand te worden gehouden om het verlangen naar zo’n overkoepelend ministerie onder protectie van de Verenigde Naties te versterken, terwijl nationalisten vechten tegen het opgeven van de soevereiniteit van individuele staten en daarmee een doorn in het oog van de vernieuwers zijn. De trend gaat gewoon in de tegenovergestelde richting – een stapsgewijze invoering van een wereldregering, waarbij de ons zo vertrouwde EU in een Amerikaanse Unie en tenslotte in de Aziatisch-Pacifische Unie dient over te gaan. Uiteraard zijn niet alle Bilderbergers het eens over het verdere verloop, want velen van hen zijn bang voor een verstrekkend verlies van controle. De aangewakkerde crisis zou zover kunnen escaleren, dat zij de machtigen zelf ook schade zou kunnen berokkenen. Wie een kuil graaft voor een ander….

Maar in deze (diepe) val zou gewoon de – niet geheel onaanzienlijke – rest van de wereld meegesleurd kunnen worden in de Apocalyps.

Weldra zullen de machthebbers van onze planeet weer beraadslagen over de, in hun ogen, juiste te bewandelen wegen m.b.t. de nabije en verdere toekomst. Als er achter de huidige informatie niet een van de toenemende afleidingsmanoeuvres steekt, dan zal de volgende ontmoeting van 3 tot 6 juni 2010 plaatsvinden in Sitges, ongeveer 30 kilometer verwijderd van Barcelona. De nauw aan de Bilderberg verbonden Trilaterale Commissie kwam van 6 tot 10 mei dit jaar al bijeen in het hotel ”Vier Jaargetijden” in het Ierse Dublin. Nu echter is de top van de geheime toppen op komst, gewoon de Bilderberg.

Bronnen : Bilderberg 2010 Treffen in Spanien |

Auteur : Andreas von Rétyi Vertaald uit het Duits door : E.J. Bron

Advertenties

2 reacties op “Bilderberg 2010 bijeenkomst in Spanje

  1. “BILDERBERGERS” het zijn vnl. politici en captains of industry van z.g. democratische landen. Naar buiten toe huldigen zij en hangen zij de ‘democratie’ aan en verdedigen die zelfs te hooi en te gras. Maar in wezen zijn het DESPOTEN, inclusief onze z.g. verlichte vorstin mevr. Beatrix von Amsberg en haar adjudant de heer Bak Ellende. Het is meer dan walgelijk hoe dat de z.g. Bilderbergers opereren en een duidelijke expositie van WIE HET EN WAT ZE VOORSTAAN is dringend gewenst!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s