Totale Mediastilte en Staat van Beleg aanstaande !!

De mainstream media zwijgen het dood, in Europa kijkt de massa reikhalzend (al ziende blind) uit naar het WK voetbal.

Ondertussen wordt er in de regio van de Olie Ramp koortsachtig toegewerkt naar een Staat van Beleg. De gehele regio moet worden ontruimd. FEMA is in de hoogste staat van paraatheid gebracht voor een volksverplaatsing van ongekende omvang. De  olieramp, waar maar mondjesmaat beelden van verschijnen, is onderwater velen malen desastreuzer dan bovenwater.  Na erkenning dat dit wel eens een vervulling zou kunnen zijn van Openbaring 8:9 waarin staat dat een derde deel van de zeedieren gedood wordt (door het gif). Beseft men nog maar half wat de verdere gevolgen op de langere termijn zullen zijn als de olie via de golfstroom in de noord atlantische stroom terecht komt.

Nu eten we nog gezellig ons harinkje en onze bekende Lekkerbek. Ik zou zeggen, geniet er nog van zolang het kan, want dit voedsel zou binnenkort wel eens tot het verleden kunnen gaan behoren als door de olie ook hier in onze zeeën de vissen massaal zullen sterven door de aangevoerde olie. De bijbel voorzegd dat er door en dankzij rampen hongersnoden zullen ontstaan en voedseltekorten en dat de prijzen van voedsel extreem zullen stijgen.

Eén reactie op “Totale Mediastilte en Staat van Beleg aanstaande !!

  1. Ik vind ’t echt ongeloofelijk Pineut, dat dit niet meer aandacht krijgt van de media. Ook al is er een media-stop ingesteld. Er gebeurt daar nu iets wat wereldwijd gevolgen kan hebben.
    En dat het ook nog zeer waarschijnlijk is dat het olieboorplatform opzettelijk is verwoest (zie event. linken die zijn geplaatst op silvia videler site) en dat men opzettelijk het probleem steeds groter laat worden!
    Het begint inderdaad op openbaring 8 te lijken. Het heeft het zeker in zich!

    Wat het echte doel is??? Nog geen echt idee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s