Wachttoren Dictators verwijderen Youtube Filmpje

19-07-2010 UPDATE Het Theocratisch Fascistisch Bijbel en Tractaat Genootschap heeft exclusieve Copyright en Handelsmerk rechten op hun naam van God (jéhovah©) dientengevolge waarvan de juridische afdeling sinds kort bezig is om voor haar ongewelvallig materiaal o.a. van Youtube te verwijderen. Dit heeft o.a. geresulteerd dat het kanaal “bentualdepineut” door Youtube is verwijderd i.v.m. video’s die negatief tot zeer negatief voor het genootschap zijn.

In de nabije toekomst is het kennelijk de bedoeling om via juridische wegen, alles wat ingaat tegen het Satanisch Fascistische Genootschap, van het Internet verwijderd te krijgen ??? Over Theocratisch Fascisme gesproken…..

Op bijgaande video meer commentaar op deze bizarre vorm van Censuur !!

De Gewraakte Video is inmiddels volledig van Youtube Verwijderd maar kan als HD AVI video via Rapidshare worden gedownload KLIK

Update 20-07-2010 : Na enig speurwerk op youtube blijkt er, welliswaar onder een geheel andere naam, toch nog nog één exemplaar van de gewraakte video te staan. Kijk en huiver, of geniet, van het nieuwe licht van het Wachttoren en Tractaat Genootschap van de jéhovah getuigen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s