FEMA Bussen gesignaleerd in Golf Kust Regio !

Na inmiddels een aantal jaren gewaarschuwd te hebben voor de Nieuwe Wereld Orde Agenda is ook onderstaand bericht geen echte verrassing (zie bron link).

Ik persoonlijk geloof dat alles wat er in de Golf Kust gaande is GEEN ongeluk is. Daarbij komt nog dat in al eerder geplaatste berichten incl. de video “Collapse” uit Canada, de westerse wereld hard op weg is naar een Olie crisis. Dat is niet zomaar een crisis waarbij er tekorten zullen zijn van olie, maar een crisis die op wereldwijde schaal enorme gevolgen zal hebben aangezien vrijwel alles op olie functioneerd en van olie fabricaten geproduceerd wordt. (Denkt u hierbij maar aan de vele plastics, verpakkingsmaterialen, en hele en halve fabricaten voor alle mogelijke producten)

Het motto van de Nieuwe Wereld Orde is, schep orde uit chaos, maar het zijn wel dezelfde lieden die de Nieuwe Wereld Orde promoten die deze chaos opzettelijk creeëren. Op die manier kan dan de NWO als een phoeniks uit haar as herrijzen en hebben deze lieden de mensheid precies daar waar zij ze hebben willen. Er wordt een duister en kwaadaardig schaakspel met de mensheid gespeeld waarbij straks de mensheid als slaven schaakmat zullen komen te staan.

Regio’s in Amerika onder staat van beleg/noodtoestand

Laat u maar niet ringeloren door de gevestigde media die als buikspreekpop van de NWO u voorliegt over de olieramp. De NWO heeft hele andere plannen en hun agenda is simpel : Herlocatie van mensen uit de getroffen gebieden naar locaties die door de NWO beheerd worden en controleerbaar zijn. Het aanhouden en oppakken van NWO tegenstanders, waaronder de mensen die in bezit zijn van wapens, Christenen, patriotische Amerikanen etc. En zij worden allemaal met de bekende FEMA bussen, treinen en vliegtuigen en zwarte ongemarkeerde helicopters naar de geprepareerde FEMA Kampen getransporteerd. Uiteraard gaat dit onder het voorwendsel dat men het met alle mensen echt het beste voorheeft. Men zal elk voorwendsel gebruiken om mensen te misleiden om hen gedwongen hun huizen te doen verlaten. Op weg naar de FEMA Kampen !!!

WELKOM BIJ DE NIEUWE WERELD ORDER AGENDA AMERIKAANSE STIJL !
Bent U ook voorbereid ?

Bron : http://www.survivalistnews.com/2010/07/07/fema-buses-spotted-in-gulf-port-alabama

Vertaling : Pineut

Uiteraard zijn er ook beelden !!

8 reacties op “FEMA Bussen gesignaleerd in Golf Kust Regio !

  • Net op het nieuws ?? Oh ja dat is die enorme betrouwbare NOS/RTL/SBS6 rommel. Als je op die nieuwsvoorzieningen je vertrouwen moet baseren ? Maar de rest van wat er in de Golf Regio werkelijk gaande is wordt vakkundig verzwegen.

   Like

 1. Je hebt gelijk,het was ook maar als grap bedoeld.
  Overigens mijn hartelijke dank dat je ons van tijd tot tijd op de hoogte houd van deze achter gehouden gebeurtenissen.

  Like

  • Vooralsnog zien diverse mensen dit als voorstadium, diverse bloggers in amerika en op youtube die filmpjes plaatsten houden nu echter alles extra in de gaten en dan vooral vanwege de gebeurtenissen na de orkaan Katrina en de manier waarop de FEMA toen te werk ging. Alleen nu verwacht men dat het veel verder zal gaan vanwege de enorme omvang van de olieramp in combinatie met het orkaanseizoen daar. De kansen op herlocatie worden in die regio met de dag groter en de illussie dat dit allemaal even vriendelijk en vredelievend zal gaan, zoals de autoriteiten en de reguliere media de mensen willen doen geloven, daar trapt men niet in. Dat heeft de FEMA destijds al in New Orleans bewezen, filmpjes daarvan zijn nog steeds op youtube te vinden. (zoek maar eens op trefwoorden Katrina Aftermath FEMA)

   Als voorbeeld plaats ik hier alvast één van de vele filmpjes die door bewoners aldaar zelf zijn gemaakt.

   Like

 2. @Angel eyes, mooie naam,dit is TER KENNISGEVING hoor! Wat je er mee doet moet je zelf weten. Ik geloof dat A L L E S mogelijk is, zowel in het kwade als in het goede!
  Zou dit dan allemaal verzonnen zijn? Heb hier al zoveel over gelezen, lijkt me stug. De pest is dat de mensen hele lullige dingen wel geloven en dit soort dingen niet! Zo van: ik heb hier niets van op de t.v. gezien, of: het staat niet in de krant! Nee, logisch, die NWO-ers (machtigste mensen op aarde) zorgen er wel voor dat de gerwone jan lul hier niets vanaf weet. Dat begrijp je toch wel?
  Wees maar blij dat er nog sites zijn waar je dit soort informatie kunt lezen!
  Trouwens ben jij zo’n sensatiefreak? Je hebt het over sensatieberichten, je leest ze blijkbaar maar al te graag!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s