FEMA Kampen Nieuwe Stijl – Video

Camp-Fema

Bij de FEMA Concentratie Kampen, en de op youtube eerder verschenen beelden van mogelijk in aanbouw zijnde FEMA Concentratie Kampen, dachten en denken de meeste mensen aan een omgeving zoals we die nog kennen van de concentratie kampen uit de 2e wereldoorlog.

Maar zoals het toen was zullen de kampen van FEMA helemaal niet zijn. De illusie zal worden gewekt dat het eigenlijk helemaal geen concentratie kampen zijn. De psychologie achter het systeem van beinvloeding van mensen door de aanstaande dictators, die o.a. achter FEMA zitten, is er juist op gericht om mensen het idee te geven dat hun opvang faciliteiten in het geheel geen concentratie kampen zijn.

(Helaas is onderstaande video verwijderd)
(De tekst hieronder zegt verder genoeg)
(I.p.v. de originele video 2 nieuwe update video’s)

In onderstaande video gaat u mee op een klein autotripje naar zo’n splinternieuwe faciliteit. Wat als eerste opvalt is de lange eenzame weg die naar de faciliteit leid. Wat als tweede opvalt is de omheining en de toegangspoort inclusief wachtposthuisjes beveiligd met een groot hekwerk. Het uitzicht ziet er prachtig uit. Een volledig afgeschermd nieuw gebouwd dorp met mooie nieuwe huizen. Maar al dat moois en nieuws is maar schijn. De makers van onderstaande video laten zich dan ook niet bedotten. Wie haalt het immers in z’n hoofd om zich vrijwillig op te laten sluiten in een dergelijke afgelegen omgeving ?

Waarom zijn dergelijke faciliteiten überhaupt opgericht ver van de bewoonde wereld zoals de concentratie kampen van de 2e wereld oorlog destijds ? Laat ons raden, omdat er zich wellicht zaken gaan afspelen die het daglicht niet kunnen verdragen ? Maar omdat het er allemaal zo mooi en fraai uitziet zullen de mensen de aanstaande dictators van FEMA uiteraard volkomen vertrouwen. Het credo is immers ; de staat is goed, de staat zal u goed verzorgen en opvangen. Hmmm net zoals de FEMA dat destijds deed in New Orleans zeker ? De beelden van intimiderende gezagsdragers die bijv. een oude oma, die haar bezit wilden verdedigen, hardhandig in de boeien sloegen staan nog vers in het geheugen. Om over de verdere intimidatie en gewelds uitspattingen van de diverse gezagsdragers in Amerika nog maar te zwijgen.

Het internet is nog niet afgesloten om negatief nieuws over intimiderende gezagsdragers aan de kaak te kunnen stellen en via beelden aan het grote publiek te tonen. Maar het staat wel allemaal voor de deur, ondanks dat velen denken dat het allemaal niet zo ernstig is, spreken de beelden en de diverse nieuwsberichten boekdelen. Er is nog tijd, maar het is nog een weinig tijd voordat de val dichtslaat. Koortsachtig wordt er in het diepste geheim gewerkt aan zaken waar velen, zoniet de meesten, absoluut niet aan willen denken. Een Nieuwe Wereld Orde ? Een Nieuwe Wereld Dictator ? Een afgesloten en gereguleerd Internet ? Nee dat is nog steeds voor de meesten te bizar voor woorden. Maar zolang het nog kan en er nog tijd is om te waarschuwen kan men de bewijzen van de diverse verborgen agenda’s aan het publiek tonen.

Oordeelt u zelf maar met gezond en helder verstand of al dit soort zaken normaal zijn of dat er weldegelijk een duister en sinister plan wordt uitgewerkt waarbij goedgelovige slaven zullen worden bijeenvergaderd om de Nieuwe meesters van de Nieuwe Wereld Orde te kunnen dienen. Er is nog tijd, maar het is een weinig tijd, weest ook u dus voorbereid. Jezus komt terug, maar ook de terreur over de bewoonde wereld komt. (Mattheus 24)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s