Honger krijgt hele wereld in de greep !!

Voor het eerst geplaats op 07-05-2008 (1e bijgewerkte versie aug. 2010) (2e bijgewerkte versie jan.2011)

De voedselcrisis die in delen van de wereld sterk voelbaar is, krijgt uiteindelijk de hele wereld in haar greep. Ook Amerika en de rijke Europese landen krijgen te maken met voedselschaarste en uiteindelijk honger.

En dat is geen beeld van de verre toekomst meer. Het staat voor de deur. Misschien al wel dit jaar, maar anders zeker volgend jaar. (en inmiddels verwacht men dan nu toch een wereldwijde honger in 2011)

Die sombere prognose komt van de christelijke hulpverleningsorganisatie Food for the Hungry. Volgens de organisatie is er met name onder christenen weinig besef van de omvang van de ramp die de wereld staat te wachten. Christenen maken zich er nauwelijks druk om en lijken te denken dat het allemaal wel meevalt.

Maar, waarschuwt Food for the Hungry, het valt niet mee. De voedselcrisis is huizenhoog. De prijzen van voedsel zijn in 2007 wereldwijd met 40 procent gestegen. De voorraden slinken. Er begint zich in sommige gebieden een humanitaire crisis af te tekenen. In gebieden waar tot voor kort geen honger was, is nu al sprake van honger. Terwijl de crisis nog allerminst het hoogtepunt heeft bereikt.

Food for the Hungry vraagt niet alleen zijn achterban om in de buidel te tasten zodat meer (nood)hulp verleend kan worden, ook vraagt men gebed zodat met name Westerse christenen door beginnen te krijgen hoe groot de omvang van de ramp is.

Matt Panos, woordvoerder van Food for the Hungry, noemt de dreigende honger wereldwijd “een stille tsunami. Het komt op ons afgestormd. We kunnen het niet keren.” Volgens hem wordt zijn organisatie nu al vrijwel dagelijks met de gevolgen van de voedselcrisis geconfronteerd. “We krijgen rapporten binnen uit elk land waar we werken, uit elk continent, en allemaal zijn ze eensluidend: de voedselprijzen zijn enorm gestegen en blijven nog steeds stijgen. Mensen zijn niet meer in staat om voedsel te kopen.” In de Wall Street Journal citeerde hij rapporten uit Afghanistan, Congo, Soedan, Bangladesh, de Filippijnen en Nicaragua. “Van de bevolking van Nicaragua kan nu al 73 procent van de bevolking niet meer de dagelijkse behoefte aan voedsel kopen.”

Bron : Manna Vandaag

Naschrift Pineut : U heeft in NL nog (steeds) even de tijd om voorraden aan te leggen voordat de prijzen voor voedsel ook hier huizenhoog de pan uit gaan rijzen, en inmiddels waren de prijzen al aan het stijgen en de prijzen voor voedsel zullen nog veel extremer de pan uit gaan rijzen !!! Openbaring 6:6 !!! (Hoewel de Rampen van 2009 & 2010 in dit artikel niet waren meegewogen, is de situatie aD 2011 inmiddels dramatisch veranderd.)

In de komende dagen kunt u dan ook meer artikelen verwachten die de grote komende HONGER van 2011 zullen aankondigen. Hierbij zullen de rellen van Algerije en Tunesië in het niet vallen, want zelfs Obama en Sarkozy hebben een ontmoeting gehad waarbij zij een mogelijke wereldoorlog verwachten vanwege de enorme tekorten. Volg de links maar en lees het huiveringwekkende nieuws van de vele mislukten oogsten wereldwijd, dan kunt u weten dat de 7 magere jaren voor de deur staan, de 7 geprofeteerde jaren van een grote verdrukking zoals er sederd de grondlegging der wereld niet is geweest staan voor de deur !!! NOGMAALS U BENT GEWAARSCHUWD

Referenties : Kredietcrisis leid tot voedselcrisis | VoedselBank | Dramatische val wereld-voedselproduktie door extreme droogte ! | Overleven doe je zo !

Eén reactie op “Honger krijgt hele wereld in de greep !!

 1. Hoi Pineut, wel goed van je dat je aandacht geeft aan dreigend voedseltekort, alleen het zal niks helpen. Bij Jozef en de Farao konden ze graanschuren voor 7 jaar opslaan. Dat zal nu dus niet kunnen. Wat moet je er aan doen?
  Zelf een voorraad aanleggen? Hoe groot is een gemiddelde kelder in een huis? Ben je na 4 weken wel doorheen toch?

  Ook ik denk dat je gelijk hebt als je dit koppelt aan de 7 jarige grote verdrukking. Op naar 1 man die de oplossing heeft voor alle (gecreeerde) wereldproblemen, de antichrist. Ik heb het al eerder gezegd: ik heb heel sterk het gevoel dat er op iets gewacht wordt. Al 3 jaar staat er een oorlog te broeden met Israel. N-korea die stunts uithaalt en er mee wegkomt. De gecreerde credietcrisis op wereldnivo. Nu op naar de gecreerde voedselcrisis. De one world trade center klaar eind 2012. De illuminati berekening v/d piramide op de dollar die periode 2012-2019 aanwijst. Israel die vergadert wordt in Zijn land. De wereldmunt staat er aan te komen. Totale controle via koppelen gegevens mogelijk.
  Een nieuwe valse wereldreligie na de oorlog Islam-christen-jodendom??
  Ufo’s (voertuigen NWO?) die gezien worden. Corupte regeringen, denk aan de VS met 9-11 die met de leugen wegkomen. Europa dat verrijst zaols voorzegd in Daniel, en ja die euro zal niet vallen we gaan op naar de verenigde staten van Europa, dat is het grote plan. We hebben al de voorzegging vervult in 2 wereldoorlogen, dat volk tegen volk zal opstaan en koninkrijk tegen koninkrijk. Er is een toename van aardbevingen en vulkanen. Resistente bacterien staan klaar voor ongeneeselijke ziektes.
  Er zijn vast nog meer tekens! Ik kan me voorstellen dat je daar niet vrolijk van wordt, maar er is een Hoop…
  Wanneer deze dingen beginnen te geschieden, heft u dan u hoofd omhoog, uw redding is nabij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s