Enemy of the State – Camp Fema deel 2

EotS_CFp2

Het lang verwachtte vervolg van de indringende documentaire “Camp Fema” is inmiddels uitgebracht. In deel 1 “Camp Fema” wordt de kijker indringend geconfronteerd hoe de opzet in America werkt die uiteindelijk leid tot de FEMA Concentratiekampen.

Hoewel vele sceptici er niet aan willen dat zoiets in de verste verte maar mogelijk is, bewijzen de makers van deze en andere documentaire films, al enkele jaren dat het weldegelijk mogelijk is en daadwerkelijk onder onze neuzen gebeurd. Om geen hysterie en opstanden vooraf te creeëren worden de FEMA kampen aan de buitenwereld uiteraard voorgesteld als een positieve zaak waarbij de regering alleen maar het beste voor heeft met haar onderdanen. Er zijn er velen (en dat worden er met de dag steeds meer) die daar al heel lang niet meer intrappen. De regering die het goed voor heeft met haar onderdanen ? Vergeet het maar………………….

Waar het 1e deel eindigt gaat het 2e deel verder, bent u een vijand van de staat ?
Het is allemaal te zien in het pasgeleden uitgebrachte 2e deel van “Camp Fema” : “Enemy of the State – Camp Fema deel 2”

Bijgaand de trailer en de torrent link om de film via een dedicated high speed server te kunnen downloaden en bekijken. (wees er wel snel bij want het is onbekend hoelang deze server online zal zijn)

Was deel 1 al een eye-opener naast de andere documentaire films, in deel 2 wordt de diepte van het konijnenhol helemaal griezelig duidelijk.

De film heeft de rating voor 16 jaar en ouder. Overgevoelige personen kunnen deze documentaire beter niet bekijken zonder begeleiding. De inhoud is niet alleen schokkend, de inhoud is angstaanjagend eng en het ergste is, het gebeurd echt !!

Download Torrent

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s