FEMA koopt lang houdbaar voedsel op van privé bedrijven

Afgelopen week is de FEMA (Federal Emergency Management Agency) in Amerika begonnen met het opkopen van lang houdbare voedselproducten van privé bedrijven.

Te denken valt dan aan o.a. voedsel in blik, voedselpakketten, melkpoeder, eiwitproducten, diverse grondstoffen voor voedsel etc. die zeer lang houdbaar zijn en in geval van een catastrofe aan slachtoffers kan worden uitgedeeld. (complete lijst is vermeld op onderstaande link van Rapture Watch) Eveneens heeft FEMA dekens en lijkzakken besteld. En vanaf 24 Januari houd het departement van Homeland Security zich bezig met het verzamelen en opslaan van verschillende soorten brandstof.

Het vreemde in dit geval is dat een Federaal Amerikaans Agentschap hiermee begonnen is omdat dit nu niet direct in eerste instantie een land is waar het voor de buitenwereld enorm slecht gaat. Aan de andere kant weten steeds meer mensen dat het in Amerika helemaal niet goed gaat, het land staat immers aan de rand van de afgrond, zowel moreel als financieel. Maar ook kan men niet langer de facade naar de buitenwereld toe ophouden dat het allemaal wel meevalt in Amerika. Ook de eigen inwoners weten dit en daarom vinden juist zij het extra opvallend dat een organisatie van eigen bodem (FEMA) zich ineens bezig houd met dit soort zaken.

Extra alarmerend is het als een Federale Organisatie dit doet dit een signaal is dat er kennelijk e.e.a. staat te gebeuren waar velen erg bang voor zijn, en terecht………. Bij voorgaande calamiteiten heeft FEMA het immers meer dan eens laten afweten wat betreft adequate slachtofferhulp. Overigens is de al dan niet officiele lezing voor de acties dat men iets verwacht wat te maken heeft met “The Madrid Fault Line” (Madrid Breuklijn) en die ligt precies in de golfregio waar begin 2010 de enorme olieramp plaatsvond.

Zie ook uitgebreid Engelstalig Artikel op : Rapture Watch

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s