Profetische Film “Collapse”

En nog maar een keer deze film naar voren gehaald i.v.m. de aankomende onrust i.v.m. de olieprijzen en dit bericht : Spain to lower speed limit as oil prices rise

Voor het eerst geplaatst op 28 Maart 2010 en nogmaals op 28 juni 2010 j.l. breng ik deze meer dan profetische film opnieuw nog maar weer eens een keer naar voren. Maar nu naar aanleiding van de aanhoudende oproer in het midden oosten.

Olie, het zwarte goud, het is zo vanzelfsprekend en de wereld is er zo afhankelijk van geworden dat we bijna zouden vergeten wat en hoe onze wereld er voor zou staan als wij allen het ineens zonder zouden moeten doen.

Daarbij vergeet men al snel dat de wereldwijde voedselproductie en distributie eveneens valt of staat met de beschikbaarheid van olie. In combinatie met de oproer in de Arabische landen, de langzaam stijgende olieprijzen en de vele mislukte oogsten, toont deze film eens te meer aan hoe breekbaar de hele westerse economie feitelijk is. En wat de olieprijzen betreft ? Op 1 Februari 2011 is de prijs per vat olie de 100 dollar grens gepasseerd en het einde is nog niet in zicht. Zelfs de voorpagina van de Telegraaf kopte deze dag met stijgende olieprijzen en dus ook stijgende benzine en dieselprijzen –

Al deze stijgingen zullen worden doorberekend in uw eten en ook aan deze prijs stijgingen zal geen einde komen aangezien de vele mislukten oogsten nog doorberekend zullen gaan worden in de 2e helft van 2011. Europa en dus ook Nederland zullen hier niet aan ontkomen !

Advertenties

2 reacties op “Profetische Film “Collapse”

  1. Pingback: Michael Ruppert – Ondergang Wereld Economie begint Juli 2011 « Bent u al de Pineut ?

  2. Pingback: De onvermijdelijke Economische ondergang gebeurd NU « Bent u al de Pineut ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s