Warren Buffet, Bill Gates & David Rockefeller

De 3 rijkste mensen van de wereld zijn/gaan dit jaar naar New Delhi in India. Op zich is dat niet zo bijzonder. De 96 jarige Rockefeller is overigens al in India.

Dit jaar (er staat geen datum in het bewuste artikel) gaan ook Warren Buffet en Bill Gates naar India, gezellie, alle drie zijn ze daar met hun complete aanhang, dat is dus de gehele familie Rockefeller, de gehele familie Buffet en de gehele familie Gates. En met de gehele familie betekend in dit geval, kinderen kleinkinderen echtgenotes en aanverwanten.

Rockefeller is al enige tijd aan het rondreizen in India en Warren en Bill gaan met hun families op zoek naar steun van rijke Indiers voor filantropische activiteiten. (Welke activiteiten dat mogen zijn wordt helaas niet vermeld) Altijd leuk dat stiekeme en sneaky gedoe van die miljardairs………..

Op zich zouden deze 2 afzonderlijke berichten in the “Times of India” niet opvallend te noemen zijn, ware het niet dat dit artikel uit 2003 melding maakt dat men ook in India onderaardse schuilkelders, bunkers, overlevingsfaciliteiten aan het bouwen zijn.

En dat maakt een langdurig bezoek van de 3 rijkste der aarde, inclusief hun gehele familie, naar India wel verdacht, zeker gezien de huidige (negatieve) berichtgevingen over de wereldwijde rellen, geruchten van oorlogen, een aanstormende komeet ELEnin, Zonnestormen en de vele mogelijke aanstaande rampen zoals Yellowstone, Madrid Breuklijn, diverse vulkanen die op springen staan etc..

Had ik de overlevingsbunker in Noorwegen al genoemd ? Ook al zo bizar, precies op tijd gebouwd en volgestouwd met zaken die echt niet voor de gewone man bestemd zijn. Is er nog meer te melden ? O ja bijna vergeten dat India ook nog eens de proeftuin is voor biometrische betaal expirimenten. Met de 3 rijkste mensen ter wereld tegelijk in dat land is dat wel een beetje extra raar, misschien gaan ze gezellig bespreken hoe ze de mensheid van een merkteken kunnen voorzien of zo ? Met $atan Gates, die graag aan geboortebeperking wilt doen door middel van vaccinaties, geheel in lijn met het 1e gebod van de Georgia Guide Stones en zijn specialisatie op het maken van $oftware en door het besloten en geheime karakter van deze reis hoeven we natuurlijk nergens meer vreemd van op staan te kijken.

Het mysterieuze nieuwe bedrijf van Bill Gates, dat Bill Gates in 2008 na het verlaten van zijn Micro$lave Corporation heeft opgericht, wil ik ook nog maar even vermelden.

Ik zou zeggen volg de links en oordeel zelf maar of dit niet een beetje bizar is. Of weten zij iets dat het plebs niet mag weten ??

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s