Anja Meulenbelt, de heks van de Senaat.

Na de moord op de familie Fogel in Itamar (Ir.) weet de antisemiet Anja Meulenbelt het zeker: Hier zitten de Joden achter, aldus de zelfverklaarde deskundige. Via een omweggetje weliswaar, maar als zij dat vindt dan is het waar. Eigenlijk zegt Anja op haar haatblog:”Eigen schuld, dikke bult!”.

Witch3d“Zoals gewoonlijk scheiden de geesten zich weer ogenblikkelijk. Ook al vindt iedereen het doden van kinderen vreselijk, degenen die altijd achter Israël staan hebben het alleen over de moord, en niet over wat daaraan voorafging aan terreur door de kolonisten tegen de Palestijnse inwoners. Zo lees je dat de moord plaatsvond ‘in het vredige Joodse dorpje Itamar’… en dan weet je niet alleen wat er gesuggereerd wordt, maar ook wat er wordt weggelaten. En het is wederom de vraag op welk moment je het verhaal laat beginnen. Lees voor de achtergrond – Itamar is een van de meest fanatieke anti-Palestijnse nederzettingen – Abu Pessoptimist: hier.”

Dat Itamar “een van de meest fanatieke anti-Palestijnse nederzettingen” zou zijn komt mij helemaal niet vreemd voor als je deze foto’s eens bekijkt of de recente geschiedenis er eens op na slaat in de Wikipedia:

In May 2001, Gilad Zar, one of Itamar’s founders and son of Jewish religious terrorist Moshe Zar, was shot dead in an ambush by Palestinians.[4] [5]

In May 2002, three yeshiva students: Netanel Riachi (17)[6], Gilad Stiglitz (14)[7] and Avraham Siton (17)[8], were killed by a Palestinian gunman.[9]

In June 2002, a Palestinian militant broke into the home of the Shabo family and opened fire. Rachel Shabo, the mother of the family, was murdered, as were three of her children: Neria (16), Zvi (13), and Avishai (5).[10] Another two children were seriously injured. Yossi Tuito, who served as commander of the neighborhood preparedness team, was also shot to death as he approached the family’s house in order to help.[11] [12] After more than an hour of exchanging gunfire with Israeli soldiers, the Palestinian terrorist was killed. During the gunfight, the Shabo house caught fire and burned down.[13]

Het was niet de eerste keer dat Palestijnen de kogels lieten regenen op het plaatsje en inderdaad een kwestie van waar je de geschiedenis laat beginnen voor het gemak van je eigen waarheid. Maar om het goed te praten brouwt Meulenbelt een giftig mengsel van Jodenhaat en socialistische feitenverdraaiïng in haar kookpot en dient dat op als de waarheid.

“Zoals het ook voorspelbaar is dat er meteen wordt gesuggereerd dat de Palestijnen in Gaza nu feestvieren. Iemand beweert dat er in Rafah op straat snoep is uitgedeeld, en zonder dat daar verder navraag naar is of bronnen worden genoemd kakelt iedereen dat na – kijk bij Clara Legêne die geprobeerd heeft na te gaan waar dat verhaal vandaan komt. Hier.”

Hier bedwelmt ze haar lezers met het aller kwaadste gif als volksvertegenwoordiger. Namelijk een pure leugen. Die foto’s van delicatessen uitdelende Palestijnen zijn makkelijk te herleiden naar persbureau AFP.

http://regex.info/exif.cgi?dummy=on&imgurl=http%3A%2F%2Fcommentisfreewatch.files.wordpress.com%2F2011%2F03%2F610x-1.jpg

en

http://regex.info/exif.cgi?dummy=on&imgurl=http%3A%2F%2Fcommentisfreewatch.files.wordpress.com%2F2011%2F03%2F610x.jpg

Ze zijn geknipt door meneer Saïd Khatib, een Arabier met de moslimse naam خطيب, waarvan de betekenis binnen de islam staat voor iemand die voor de gezamenlijke vrijdagsalat en na de speciale salat van het Offerfeest en het Suikerfeest de khutbah (=preek; vaak over actuele, relevante zaken.) houdt.

Dat deze heks zwelgt in haar Jodenhaat en niet goed bij haar hoofd is wisten we al langer. Maar dat dit gedrocht, dat nota bene zelfs in de Nederlandse Senaat zit, zulke vuige leugens zwart op wit tovert om mensen maar tegen de Joden op te hitsen zal hopelijk ook de SP zelf niet ontgaan. Of staat die partij hier achter en is dit het beleid van een nationaal socialistische heksenkring ?

Referentie artikelen : Berichtgeving over moord Joods gezin Itamar nieuw dieptepunt | Meulenbelt Baby Molenaar | Moslims vieren feest om afslachting JodenStront !

Eén reactie op “Anja Meulenbelt, de heks van de Senaat.

  1. Pingback: De domheid van Anja Meulenbelt « Bent u al de Pineut ?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s