Japan, de Aardbeving, de Tsunami en de gevolgen

In onderstaande video zijn een aantal zaken aan elkaar gemonteerd zodat het voor iedereen heel duidelijk moet zijn wat de wereldwijde economische gevolgen zijn van de ramp die Japan heeft getroffen.

Velen denken dat deze ramp hen verder niet zal raken, niets is minder waar. De ramp die Japan heeft getroffen zal de gehele Wereld Economie raken en dus uiteindelijk ook ons in Nederland. Denk alleen al aan bekende merken zoals SonyHonda, Toyota, de Fietsfabrieken die o.a. “Hollandse” fietsen daar produceren en die in Heerenveen afgemonteerd worden, maar ook de vele bekende Japanse Motorfietsen zoals Yamaha & Suzuki. En wat te denken van de vele Computer productielijnen in Japan ? Geniet nog maar even van uw Japanse eindproduct waar u in rijd, mee speelt of van audio en video (Blu Ray)geniet. Weldra zal het onbetaalbaar worden en als het vervangen moet worden zal dat wellicht door een product van een minder hoge kwaliteit uit een ander land zijn. (Lees hier gevolgen SONY Nederland BV engelstalig)

Voor de duidelijkheid zet ik het er maar even bij, de Fukushima Kernreactor die zwaar getroffen is leverde o.a. energie aan de SONY productie faciliteiten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s