Sluiting Overheid van Amerika Dreigt !!

Amerika – De voortschrijdende onenigheid tussen de Democraten, van President Barack Hussein Obama, en de Republikeinen dreigen te escaleren tot een beeindiging en sluiting van de Amerikaanse overheid.

Russia Today interviewde een aantal mensen waarbij o.a. de interventie in Libië aan bod komt. Dit is een oorlog die Amerika helemaal niet kan betalen, integendeel, Amerika raakt steeds dieper in de schulden. Wellicht dat dit dan ook één van de redenen is voor de terugtrekking van Amerika. Want ook de binnenlandse problemen rijzen de pan uit en is het niet langer meer de vraag of Obama die überhaupt ooit kan oplossen.

Het is vele Amerikanen al een lange tijd heel duidelijk, de beloofde Change en Euforie heeft plaats gemaakt voor des-illusie en onvrede en heeft gezorgd voor een onderhuids muitende meute. De enige vraag die nog open ligt is wanneer in Amerika de vlam in de pan slaat als de meute gaat muiten. Die mogelijkheid komt met rasse schreden dichterbij nu het er op lijkt dat de overheid dreigt te gaan sluiten. Velen vrezen een afkondiging van de al jaren voorspelde “Martial Law” en de daaruit voortvloeiende gevolgen voor het gehele land.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s