Google Video sluit op 29 April 2011 !

Naast Youtube is er, of beter is te spreken van was er, Google Video waar iedereen gratis video’s kon uploaden om deze te delen met anderen. Vanaf het begin maakten velen vanuit het alternatieve circuit dankbaar en gretig gebruik van dit medium om mensen te informeren.

Google Video groeide uit tot één van de grootste media podiums waarmee het publiek met alternatief nieuws, dat niet of nooit in de MSM verscheen, kon worden bereikt om later door Youtube te worden geëvenaard. Per 29 April 2011 is het voorgoed afgelopen, Google (beter te lezen is de NWO Elite) trekt de stekker uit dit medium. Sinds 2009 was het al niet meer mogelijk om video’s bij Google Video te uploaden. Welk medium zal erop volgen waar de stekker uit wordt getrokken, of dat gecontroleerd gaat worden op content ? Want dat er op de achtergrond meer aan de hand is dan menigeen vermoed of, doet vermoeden is wel duidelijk. Alle gebruikers van Google Video hebben een email gekregen met dit toch nog onverwachte besluit. Wat tot vele boze reacties heeft geleid, want Google heeft geen enkele moeite gedaan om gebruikers in staat te stellen de video’s over te zetten naar een ander medium. (zie ook de vele reacties bij het bron artikel)

Eigenlijk maakt het ook niet uit welk medium mensen gebruiken, al dit soort concerns, of het nu Google, Youtube, Vimeo of welke naam het maar ook heeft, behoren allemaal tot één en dezelfde kliek die controle over de massa wilt hebben. Gebruikers van Youtube ervaren dit al regelmatig waar het stringente copyrightbeleid er voor heeft gezorgd dat vele kanalen zijn verdwenen. Op de achtergrond worden video’s en hun content, dus ook de audio, gescreend en wat niet bevalt, krijgt of een waarschuwing, of het wordt direct zonder voor aankondiging verwijderd. Naast het strenge copyright beleid hanteerd youtube nog een andere dubbele standaard en moraal, zo worden kanalen die de Elite ontmaskeren wel verwijderd, maar diverse haat filmpjes en andere rommel kan gewoon blijven bestaan. Daarnaast zijn er de afgelopen periodes diverse wijzigingen doorgevoerd waardoor Youtube commercieler is geworden en gewone gebruikers als een 5e wiel aan dit medium wagen hangen. Met de eerste veranderingen merkten gewone gebruikers dit al, maar nu met het verdwijnen van Google verwachten veel gewone Youtube gebruikers dat het binnenkort wel eens snel afgelopen kan zijn met het plaatsen van alternatief nieuws.

Wat er dan van Youtube over zal blijven is een groot commercieel en gecontroleerd media monster die zal bepalen wat kijkers nog te zien mogen krijgen. De vele kleine gebruikers zullen verdwijnen, wat feitelijk al sinds een jaar aan de gang is, en wat er overblijft zijn commerciele kanalen en dat is natuurlijk precies wat de NWO elite graag wilt. 

De Gecontroleerde Mensch !

Saillant detail om nog te vermelden is dat Google EIGENAAR is van Youtube en dat diverse grote Film en Muziek bedrijven hier direct aan gelieerd zijn !!

Bron : TechCrunch

Advertenties

Eén reactie op “Google Video sluit op 29 April 2011 !

 1. Hoi Pineut,

  Ik zat gisteren weer wat filmpjes op youtube te bekijken ,toen het filmpje van Alex Jones mijn aandacht trok.
  Als je de info die Alex geeft naast jouw artikel legt, dan kan je er inderdaad van uitgaan dat alle media aan banden gelegd gaat worden op zeer korte termijn.

  Ook stond er gisteren al een artikel in de Telegraaf over een sms Alert systeem dat wij Nederlanders opgelegd gaan krijgen in deze zomer.
  Blijkbaar verwacht men wel degelijk “iets” dat de omvang van een ramp zal hebben op korte termijn.

  Het filmpje van Alex Jones :

  Het artikel in de Telegraaf :http://www.telegraaf.nl/binnenland/9557503/__NL_Alert_start_deze_zomer__.html

  Gr. Charis

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s