Osama Bin Blah Blah Bull$hit.

Het onverwachte bericht van de “zogenaamde” dood van Osama Bin Laden (OBL) is, en wordt, bij steeds meer mensen als ongeloofwaardig beschouwd. Dit heeft in principe niets met een samenzwerings gedachte maken, hoewel er uiteraard weer volop gespeculeerd wordt over de echte waarheid en bewijzen.

Sederd 2001 was OBL zogenaamd onvindbaar, veel mensen die een beetje doordenken vonden dat op zich al een raar verhaal aangezien een land als America met zijn technologische en militaire macht in de afgelopen 10 jaar kennelijk niet in staat was om één persoon te traceren. En dat vooral omdat het land van Big Brother wel in staat is om een dubbeltje met militaire precisie in een voetbalveld kan raken met raketten, het land over de meest geavanceerde technieken en satelietten beschikt enz.

Nu de dood van OBL wereldkundig gemaakt is stromen de reacties via twitter en de diverse blogs en fora’s binnen waarbij diverse vragen die de hele berichtgeving omtrent de dood van OBL nogal verdacht vinden vooral erg opvallen.
Enkele vragen die voorbij zijn gekomen zijn o.a. :

Waarom heeft het 10 jaar moeten duren ?
Waar is het keiharde bewijs van zijn dood ?
Waarom is het lichaam zo snel in zee gedumpt ?
Wie heeft er belang bij en wat voor belang is er met deze berichtgeving gediend ?

Veel reacties vinden vooral de massale berichtgeving via de Main Stream Media bizar, die elkaar ook nog eens als blinde papagaaien napraten. Een ander argument wat een aantal malen voorbij kwam was de stelling dat als de massa een leugen maar vaak genoeg hoort dat men deze vanzelf als waarheid zal aannemen. Ook vind men het verdacht dat er misschien een verborgen agenda mee gediend wordt. Zijn er wellicht inderdaad geheel andere motieven die aan dit bericht ten grondslag liggen en zo ja welk duister spel wordt er dan gespeeld ? De reacties uit de islamitische wereld spreken wat dat betreft boekdelen. Zij veroordelen vrijwel unaniem deze laffe moordaanslag op hun held en de eerste berichten via Reuters vermelden dan ook de mogelijkheid van wraakacties van islamitische radicalen.

Als men aan een samenzwering zou denken dan is het niet langer meer een samenzwerings theorie maar eerder een samenzwerings feit die pontificaal voor ieders neus wordt uitgevoerd. Want op acties volgen altijd reacties en in dit geval lijkt het erop dat men met het bericht van de dood van OBL al dan niet opzettelijk reacties uitlokt zodat wereldleiders een andere (verborgen) agenda wellicht kunnen uitvoeren.

De berichten van juichende mensen zouden Christenen moeten schokken want in principe zijn deze juichende mensen geen haar beter als hen die stonden te juichen bij aanslagen en rampen. De schrift vermeld duidelijk dat een Christen zich niet dient te verheugen over ongerechtigheid (moord), ongeacht op wie deze wordt gepleegd. Het speelt lieden die de werkelijke macht in deze wereld in handen hebben mooi in de kaart, want de satan is van den beginne er al op uit geweest om de mensheid tegen elkaar op te zetten, opdat een broeder zijn broeder zal doden zodat hun zielen door hem ten verderve zullen gaan in de hel.

Het lijkt erop dat we hier te maken hebben met een zeer sluw en duister en vooral ook zeer gemeen spel dat met de mensheid wordt gespeeld en dat we hier te maken hebben met een kwaadaardige duistere kracht en macht die de mensheid van de Liefde, de Genade, en van God zelf wilt beroven.

Vr. Gr. Pineut

2 reacties op “Osama Bin Blah Blah Bull$hit.

  1. Inderdaad: Bull$hit van de bovenste plank. Hij is allang dood, jaren terug las ik er al over.
    Aardig he, dat filmpje van Benazir Bhutto. Is haar duur komen te staan. Had ze niet mogen zeggen 😦

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s