Wat is er met het weer in Amerika aan de hand ?


Op wat enkele berichten na is het in de Nederlandse en Europese media muisstil over wat er met het weer in Amerika gaande is. En de enorme gevolgen die dit heeft, niet alleen voor de locale, maar ook voor de wereld economie. Om het kort en bondig te zeggen, het gaat daar gigantisch fout. En dit is dan nog maar zwak uitgedrukt.

Het record van 312 Tornado’s op één dag is inmiddels gevestigd.

De Mississippi rivier is buiten haar oevers getreden en haar overstromings niveaus hebben die van 1927 inmiddels overtroffen. Gebieden ter grootte van Frankrijk en Spanje samen, staan geheel onder water. Daar komt bij dat dit ook nog eens de meest vruchtbare gronden van Amerika zijn waardoor velen oogsten als verloren beschouwd moeten worden (Mais, Sojabonen, Tarwe, Katoen) En alsof dat nog niet genoeg is zorgt de zware Lente regen ervoor dat er niet gezaaid kan worden met als gevolg dat ook hierdoor de toch al stijgende voedselprijzen, nog meer zullen stijgen.

Terwijl de wereld vermaakt wordt met nieuws omtrent de dood van Osama Bin Laden en allerlei andere niet ter zake doende onzinnigheid, stevent dit land, met in haar kielzog de rest van de wereld, af op een afgrond waar de meeste in de verste verte niet aan durven te denken. En dan is dit allemaal nog maar een begin van de komende tijd der Smarten. Christenen in Amerika vragen zich af of dit wellicht een prelude is van de komende Toorn van God. Want over de schuldenlast zullen we het maar niet eens meer hebben. Amerika is totaal en volkomen failliet, maar voor de buitenwereld wordt nog even de schone schijn opgehouden.

Het einde lijkt in elk geval voorlopig nog niet in zicht, want ook voor de maand Mei wordt er voor diverse regio’s/staten in Amerika stormen/orkanen met heel veel regen verwacht. De consequenties daarvan voor dat land en de rest van de wereld laat zich raden. Het zal niet lang duren vooraleer men misschien ook daar, net als in Haïti, modder moet gaan eten.

Naast de vele Orkanen, regen en dus inmiddels ook overstromingen, wordt Amerika in andere delen getroffen door extreme droogte. Hierdoor komt niet alleen de eigen graanschuur, maar ook die van de wereld in gevaar. Graan is Brood, en geen graan betekend geen brood en dus een langzame hongersdood !

Tegelijkertijd wordt Amerika in verschillende delen van het land ook nog eens geplaagd door zwermen van kleine en middelgrote aardbevingen. Volgens kenners en wetenschappers duiden al deze aardse activiteiten, tezamen met de activiteit in Yellowstone en de Madrid Breuklijn, op de aankondiging van een grote aardbeving die het land onverwacht kan treffen.
Verschillende regio’s worden nauwlettend in de gaten gehouden. Complotdenkers vinden het wel bizar toevallig dat in Mei de FEMA een grote landelijke oefening gaat houden, maar ach dat zal wel heel erg toevallig zijn.

Als iedereen nu maar braaf blijft luisteren naar de geweldige grote Obama, als zombies braaf blijft kijken naar de felblauwverlichte flatscreens met gezellige shows en sport, komt alles best weer in orde. Of toch niet ? Terecht vraagt men zich af : Wat is er met het weer in Amerika aan de hand ? Tornado’s, Overstromingen, heel veel regen, Hagelstenen zo groot als honkballen, Extreme droogte. Sommigen Christenen durven zelfs te zeggen : “We are Doomed”

En zo gek zijn die Christenen nog niet, de Waarheid kan wel eens veel erger zijn als dat men ooit zou kunnen vermoedden.

Vr. Gr. Pineut

2 reacties op “Wat is er met het weer in Amerika aan de hand ?


 1. HAARP ringen bij deze tornado’s

  Dat trotse machtige Amerika wordt naar mijn inziens door de NWO gebracht naar een land dat zometeen smeekt om diezelfde NWO.
  Amerika zal spoedig niet meer in staat zijn om als politieman op te treden.
  De voedsel- en economische crisis en de daardoor onstane wanorde, zal de wereld laten roepen om een nieuwe leider voor een eerlijke wereld waarin alles eerlijk verdeeld wordt. Het wachten is op de verdeling van de wereld in 10 unies die een wereldregering zullen gaan vormen.
  Laodicea.punt.nl

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s