Dode en gewonde bij steekpartij tijdens barbecue.

Door een steekpartij in een huis in Almere is vanavond een persoon om het leven gekomen. Dat heeft een woordvoerster van de politie Flevoland gemeld. Agenten kregen rond 21.00 uur een melding van een burenruzie. In een woning aan de Rodosstraat troffen zij een man en een vrouw gewond aan. Een derde persoon die zich uit de voeten probeerde te maken, werd aangehouden.

‘De melding was dat er een steekpartij plaats had gevonden bij een barbecue. Hier aangekomen troffen agenten twee slachtoffers aan, waarvan er een slecht aan toe was’, vertelt Elvera Kuipers namens Politie Flevoland aan Almere Vandaag.

De gewonde werd nog met een traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd, maar overleed later op de avond. De politie kan nog niet zeggen of het de man of de vrouw betrof. Het andere slachtoffer is voor zover bekend niet in levensgevaar.

Gegevens over het dodelijke slachtoffer kan Kuipers nog niet geven, omdat eerst de familie op de hoogte moet worden gebracht.  Wat de relatie is tussen de slachtoffers en dader laat de woordvoerster in het midden. Aangezien zij allen bij dezelfde barbecue aanwezig waren is het volgens haar wel aannemelijk dat zij elkaar kenden.

De politie heeft een deel van de straat afgezet, de recherche doet onderzoek. Over het motief en de achtergronden van de steekpartij kon de politie zaterdagavond nog niets meedelen.

Bron : AD

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s