Vrouwen apart bij islamitische demo in Amsterdam !!!

Leden van de islamitische beweging Hizb ut Tahrir hebben zaterdagmiddag op de Dam in Amsterdam gedemonstreerd tegen het regime in Syrië. De mannen en vrouwen stonden in gescheiden vakken, die afgezet waren met linten.

Ongeveer honderd mannen en vrouwen deden mee aan de manifestatie, die door de Nederlandse tak van Hizb ut Tahrir was georganiseerd ,,naar aanleiding van het gewelddadige optreden van het Syrische regime tegen zijn eigen volk”. Met de demonstratie wilden ze de volksopstand in Syrie en ,,al de andere moslimlanden” steunen. Ook enkele jonge kinderen deden mee aan de betoging.

Hizb ut Tahrir staat voor Partij van de Bevrijding. De groepering streeft een islamitische staat na, waar de sharia (islamitische wetgeving) geldt. De beweging stelt dat de armoede in moslimlanden een gevolg is van het systeem dat de koloniale landen hebben achtergelaten en ,,de daaropvolgende verwaarlozing door de moslimleiders van hun eigen volk”.

De deelnemers op de Dam schreeuwden Arabische leuzen en ,,Allah Akbar” (God is groot). Ze zwaaiden met vlaggen, toonden foto’s van slachtoffers van het geweld in het Midden-Oosten en droegen borden met zich mee met teksten als ‘The West’s Puppets will fail, Islam will prevail’. ,,Wij willen niet provoceren en wij wensen niet geprovoceerd te worden”, riep een van de organisatoren. ,,Wij blijven binnen deze afzetting, wij gaan niet buiten deze afzetting.”

Hizb ut Tahrir riep moslims in Nederland vorig jaar nog op niet te gaan stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Het zou moslims niet passen om actief deel te nemen aan een westerse democratische verworvenheid als verkiezingen.

Bron : AD

Advertenties

Eén reactie op “Vrouwen apart bij islamitische demo in Amsterdam !!!

 1. Ja, en voordat die moslim gastarbeider import organisatie door Joop den Uyl begon, waren hier in Nederland ook alle meisjes en jongens gescheiden op school. Het zijn de moslims die er nu misbruik van maken. Je kan die moslims hypocriet noemen, is waar, maar dit is opzettelijk georganiseerd door de partij van Job Cohen. Bij mij in de buurt maken ze er misbruik door onze meisjes te verkrachten, die ze leren kennen op school, waar ze ook geworven worden voor de prostitutie en voor drugs runnen. Die vieze hypocriete antimensen worden beschermt door de politie, en alle klootzakken die de leugens van het systeem lopen te steunen.

  Als je zoiets ziet als die plaat hier boven, dan heet dat vrij schieten.
  Als je dat weigert met je papistische doctrines, zoals op dit paaps gemanipuleerde blog met Alex Jones link zonder CIA waarschuwing, dan ben je medeplichtig.

  Ja, de blanken die ik zie, zijn nog grotere klootzakken dan die zwarten.
  Hypocriete kliek van lafaards zijn jullie.
  Gaan jullie me kruisigen voor die opmerking zeker?
  Kom dan niet aanzetten met je gelul over Christus pineuten, dat doet de paus ook.

  Obama de antichrist?
  Is dat een afleidingsmanoeuvre zeker!
  Obama is een poppetje dat eruit ziet als een Marokkaan.
  Niet Zwarte Piet is de Baas maar Sinterklaas!
  papen papen papen, tegenwoordig zijn ze alles behalve Katholiek!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s