Voedselprijzen gaan explosief stijgen en u moet weten waarom !!!

Denkt u eens aan het volgende als u door de Aldi, de Lidl, de Albert Heyn, de C1000 etc. wandeld. U ziet al die volle schappen ? Vind u normaal hè ? Vrijwel iedereen vind het geheel vanzelfsprekend dat de bevoorrading van al die supermarkten dagelijks een heel normale zaak is.

Vrijwel niemand staat er meer bij stil hoe een ingewikkeld systeem het in werkelijkheid is om de supermarkten op dagelijkse basis zo overvol te laten zijn. Dit is dan ook de grote schijnwereld waar al die niet voorbereide mensen in leven. Vrijwel niemand staat er bij stil dat dat zomaar van de ene op de andere dag wel eens afgelopen kan zijn. Geen volle schappen meer, vechtpartijen om eten…………..ondenkbaar ? Gerald Celente voorspeld een wereldwijde burgeroorlog ! Het zal een oorlog zijn om eten en vers drinkwater. En dan de huidige droogte in Europa, ach die droogte in ons kikkerlandje stelt eigenlijk ook helemaal niets voor, is helemaal geen Teken des Heeren, denken velen. Welterusten, slaap maar lekker verder, wanneer het verderf hen allen plotseling overvalt als een barenswee van een zwangere vrouw.

Ziet u ook de prijskaartjes ? Valt allemaal best nog mee hè ? Ja producten zijn wel iets duurder geworden, maar ach de meesten zien dat ene dubbeltje of paar extra centen extra niet als een veeg teken aan de wand. Stelt u zich eens voor dat u ineens 20 euro voor een brood moet betalen, of 10 euro voor één kilo suiker, of 30 euro voor groenten. Met zulke prijzen zou er wel eens een grote oproer kunnen ontstaan. Een oproer zo groot zoals er sederd de grondlegging van de wereld niet is geweest. En het is eerder gebeurd, o.a. in de 2e wereld oorlog, toen betrof het echter geen globaal wereldwijd probleem maar ging het slechts om enkele landen . In Zimbabwe wist men pasgeleden nog wat het is om voor een brood 1 miljoen Zimbabwaanse dollars te moeten betalen. Nog steeds denkt een grote massa mensen dat zoiets op een wereldwijde schaal in alle landen van de wereld onmogelijk is. Maar inmiddels begint het met de recente berichten er nu toch op te lijken dat de massa voelt dat er iets heel erg boosaardigs op hen af gaat komen. Het is het spook van de val van de euro en de komende val van Europa. En het antwoord op de waarom vraag is feitelijk heel erg éénvoudig. Het is vanwege de zonden die zich tot aan de hemel hebben opgestapeld. En vanwege de zonden die tegen het volk van God begaan worden. Heeft u het al in orde gemaakt met God ? Woont Jezus al in uw hart ?

Vr. Gr. Pineut


3 reacties op “Voedselprijzen gaan explosief stijgen en u moet weten waarom !!!

  1. Het zal best wel kloppen met die prijzen en dat is heel jammer, maar de meeste mensen eten toch al te veel. Het kan wel wat minder met de chips, koekjes, chocola, frisdrank en al dat soort rommel. Zolang ik ze nog sigaretten zie kopen van hun uitkering, valt het best mee, denk ik.
    Alleen wel jammer dat er zoveel spel- en taalfouten in dit stukje staan….
    Prettig weekend alvast!

    Like

  2. Pingback: VN waarschuwen: “Globale voedselcrisis in 2013″ | Bent u al de Pineut ?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s