Binnenkort FEMA Concentratie kampen en de Staat van beleg in Amerika ?

Sederd 2007 werd er gesproken over FEMA concentratiekampen in Amerika. Eén van de eersten die dit openbaarde was de beruchte en omstreden Alex Jones. In dat zelfde jaar dook er een youtube filmpje op dat nogal wat stof deed opwaaien. Ook andere samenzwerings onderzoekers onderzochten sindsdien dit gegeven.

Het filmpje bleek authentiek maar was ook zeer omstreden. Immers concentratiekampen in Amerika ? Nee dat kon toch echt niet waar zijn. Feiten en Fictie liepen al snel in elkaar over en voor argeloze lezers en kijkers van youtube filmpjes was er geen touw meer aan vast te knopen. Het overgrote deel is dan ook van mening dat e.e.a. nogal overtrokken is of gewoonweg niet waar.

Maar naarmate de tijd verstreek begon de fictie zich te scheiden van de feiten en blijkt er kennelijk toch wel iets meer aan de hand te zijn dan menigeen durfde te vermoeden. Uiteraard lijken de kampen niet op grote gevangenissen, maar zijn het grote militaire complexen gebouwd als ministadjes waar de nietsvermoedende burger in het geheel geen kwaad in ziet. De geschiedenis heeft anders geleerd. Het zijn weldegelijk kampen om mensen in op te sluiten. De vraag die sceptici stellen is, het duurt al zolang het is inmiddels 2011, hoe lang duurt het nog voordat we die zogenaamde kampen dan zien ?

En inderdaad het duurt al een aantal jaren maar zo snel als men denkt dat het zou moeten gaan gaat het in werkelijkheid natuurlijk niet. Gestaag wordt er een wereldwijd plan uitgewerkt wat enorm veel tijd, middelen en geduld kost. Inmiddels echter na de eerste crisis van 2008 en de immer aftakelende wereldeconomie, de teruggang in sociaal en maatschappelijk vertrouwen, zien we langzaam hoe het eindspel dan toch vorm begint te krijgen. Het heeft al met al toch nog dik 5 jaar geduurd maar steeds meer mensen beginnen nu toch in te zien dat het kennelijk bijna zover is. Concentratie kampen en staat van beleg.

Een Christen op youtube maakte een overzicht van de meest opvallende en belangrijke feiten. Want wat eerst als fictie en een samenzwerings theorie werd afgedaan, wordt nu toch wel steeds duidelijker zichtbaar. Men maakt zich terecht grote zorgen. De grote vraag die nu nog open staat is, wanneer wordt de staat van beleg daadwerkelijk ingevoerd en op welk moment zullen mensen daadwerkelijk afgevoerd gaan worden naar interneringskampen ? Want men beseft inmiddels maar al te goed dat het met de dag dichter bij komt, en zo blijkt maar dat waar men in 2007 al voor waarschuwde achteraf gezien een griezelige waarheid bevat.


Eén reactie op “Binnenkort FEMA Concentratie kampen en de Staat van beleg in Amerika ?

  1. Pingback: Militaire Internerings Kampen in Amerika voor “Politieke Dissidenten” | Bent u al de Pineut ?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s