31 Signalen die er op wijzen dat de hele wereld wordt getransformeerd in een futuristische “Big Brother” gevangenis.

Naarmate de tijd en de technologie verstrijkt veranderd onze leefwereld meer en meer in een globale futuristische Big Brother wereld. Onderstaand 31 signalen die op deze veranderende en almaar verdergaande trends wijzen. Het artikel is iets ingekort ten opzichte van de originele engelse tekst, maar de boodschap is helder, meer en meer zijn we hard op weg naar een globale één wereldregering waarbij de mens nog slechts als object en nummer volledig onder Controle komt te staan van een dictatoriale elite.

1. De dagen van een vrij en open Internet komen langzaam aan het einde. Vele naties in de wereld hebben een strenge internetcensuur geïmplementeerd en vele andere naties zijn hard op weg in die richting. Met elk voorbijgaand jaar neemt het niveau van de vrijheid op het internet af.

Regulering van het internet is zelfs een primair onderwerp van bespreking op de G-8 bijeenkomsten. Volgens The New York Times, neemt de Franse president Nicolas Sarkozy de leiding voor een meer ‘beschaafd Internet “….

Waarom verzetten groepen, die de vrijheids van meningsuiting verdedigen, zich tegen hetgeen Sarkozy probeert te doen ?

Dat is omdat westerse regeringen de vrijheid willen vermoorden en de vrijheid van het internet, net zoals China dat doet. Het internet is een geweldig middel om mensen wakker te schudden en voor het verspreiden van informatie, en de control freaks die de baas willen spelen over al onze levens vinden dat maar helemaal niks.

2. Internet censuur in China, de grootste natie op aarde, is absoluut brutaal. De Chinese regering blokkeert alle websites die spreken over onderwerpen zoals de Dalai Lama, de 1989 repressie op het Tiananmen plein tegen de demonstranten en de Falun Gong. Ook zoekopdrachten op het web voor het Engels woord “vrijheid” zijn geblokkeerd.

3. Vanaf volgend jaar (2012) zullen alle nieuwe mobiele telefoons worden verplicht om een ​​chip ingebouwd te hebben die het de president mogelijk maakt om “noodoproepen” uit te zenden wanneer hij dat maar wil ! Gebruikers van mobiele telefoons zal niet worden toegestaan ​​om af te zien van deze presidentiële berichten. In deze CBS-reportage is te zien hoe dat werkt ….

4. Het Verenigd Koninkrijk heeft meer bewakingscamera’s per inwoner dan waar ook ter wereld. In feite, volgens een schatting zijn er 4,8 miljoen video camera’s die voortdurend kijken naar elke beweging die de burger maakt. Zie bijvoorbeeld deze nederlandstalig ondertitelde video : “Screaming Camera’s”

5. Een “gecertificeerde TSA official” werd ingebracht om toezicht te gaan houden op studenten op de Santa Fe High School Prom afgelopen weekend. Zullen dit soort zaken ook gaan gebeuren op andere middelbare scholen in Amerika ? In Europa is een dergelijk systeem van toezicht al in werking.

6. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw besteedt enorme hoeveelheden geld om bewakingscamera’s te installeren in de cafetaria’s van de openbare scholen, zodat de overheid controle-freaks op de voet kunnen volgen wat onze kinderen eten. In dit recente artikel gepost op Infowars.com is een omschrijving te lezen over dit nieuwe programma ….

7. De EU besteedt honderden miljoenen euro’s aan propaganda campagnes in een poging om de burgers van Europa ervan te overtuigen dat de EU goed voor hen is.

8. FBI inspectie teams gebruiken regelmatig, zonder rechts machtiging, GPS opsporings apparatuur om de bewegingen van vredes activisten in de gaten te kunnen houden. Zelfs als zij in het geheel niet verdacht worden van enig strafbaar feit. De regering van Obama is in gevecht met het gerecht om deze praktijken legaal te houden. De volgende vragen zijn wat dat betreft relevant : hoe lang duurt het nog voordat men dit globaal gaat implementeren als Obama zijn zin krijgt, en wie zal men nog meer in de gaten willen gaan houden met dit systeem ? De gewone argeloze burger ?

9. Volgens de FBI-directeur Robert Mueller, zijn “huisgekweekte terroristen” net zo’n grote bedreiging voor de Amerikaanse nationale veiligheid als al-Qaeda dat is.

10. Duizenden ‘disfunctionele’ gezinnen in het Verenigd Koninkrijk worden onderworpen aan een intensieve 24-uurs bewaking om ervoor te zorgen dat hun kinderen naar school gaan, dat zij op tijd naar bed gaan en dat zij een goede maaltijd krijgen. Leuk hè zo’n intensieve CONTROLE ?

11. Amerikaans senator Chuck Schumer zegt dat Amtrak een “no ride list” moet krijgen vergelijkbaar met de “no fly list” die wordt gebruikt op Amerikaanse luchthavens. Voordat je op een vliegtuig kan stappen wordt eerst je naam gecontroleerd om ervoor te zorgen dat je niet op een internationale lijst staat. Deze lijsten lijken verduiveld veel op de voorbode van de inmiddels besproken rode, blauwe en gele lijsten !! Wat moet iemand doen om op zo’n lijst te komen ? Niemand die het echt weet. En wat is de volgende stap ? Een “verboden adem te halen lijst” ?

12. Britse autoriteiten geven nu toe dat, elk telefoontje, sms, email en bezochte websites door burgers, worden opgeslagen voor een jaar en beschikbaar zal zijn voor controle door de overheid. Gaaf hè die CONTROLE ?

13. De hoeveelheid van de mobiele telefoon surveillance die alsmaar doorgaat is absoluut onthutsend. Een voorbeeld; een Duitse politicus genaamd Malte Spitz ging onlangs naar de rechter om Deutsche Telekom te dwingen te onthullen hoe vaak zijn mobiele telefoon werd gevolgd. Wat hij ontdekte was absoluut waanzinnig. Het blijkt dat in slechts een periode van 6 maanden, Deutsche Telekom de lengte-en breedtegraad coördinaten van zijn mobiele telefoon 35.000 keer had opgenomen.

14. DARPA heeft nu nieuwe video surveillance technologie ontwikkeld, waar velen al heel lang voor waarschuwen, die een eind zal maken aan de publieke anonimiteit. ExtremeTech blog beschrijft deze nieuwe technologie ….

15. In het Verenigd Koninkrijk, is het nu illegaal om de politie om welke reden dan ook te fotograferen.

16. De politie in het Verenigd Koninkrijk hebben software aangekocht die hen in staat stellen om heel éénvoudig de “digitale voetafdrukken” van vrijwel iedereen te volgen. In dit recente artikel is te lezen hoe deze nieuwe software wordt beschreven ….

17. In Tacoma, Washington werd een zevende klas student onlangs ondervraagd door de geheime dienst over een bericht dat hij had geplaatst op zijn Facebook pagina. Wees maar heel voorzichtig met wat je schrijft op Facebook, Fuckbook, Twitter, Trutter, Hyves, Hifs e.d. de hele wereld kijkt mee !!!

18. Volgens de ACLU, gebruikt de staats politie van Michigan speciale “extractie apparatuur” om de gegevens van mobiele telefoons van automobilisten, die ze aan de kant zetten, te downloaden. Dit vindt plaats zelfs als de personen die aan de kant werden gezet van geen enkel strafbaar feit werden beschuldigd. In dit CNET News artikel worden de mogelijkheden van deze “extractie apparatuur” beschreven….

19. In een peiling vorig jaar bleek dat 51% van de Amerikanen het eens was met de stelling “dat het noodzakelijk is om enkele burgelijke vrijheden op te geven om zo ervoor te zorgen dat het land beter beschermd kan worden tegen terrorisme” ! Naar men kan aannemen zal het elders in de wereld wel niet veel beter gesteld zijn met een dergelijke opvatting.

20. De MPAA en de RIAA hebben hun masterplan ingediend, voor de handhaving van het auteursrecht, bij de nieuwe “Office of Intellectual Property Enforcement” het omvat de installatie van spyware op computers van iedereen welke inbreukmakend materiaal kan detecteren en verwijderen. Geweldig hè al die uitvindingen om iedereen te kunnen CONTROLEREN ?

21. De nieuwe Britse Internet Wet bevat een “three strikes” regel die het toestaat om een heel gezin van het internet af te sluiten als één van de leden van dat gezin wordt beschuldigd van inbreuk op het auteursrecht – ZONDER ENIGE VORM VAN BEWIJS OF PROCES !!

22. Lijkt het u niet fijn als uw gezicht wordt gescanned en uw ID wordt geregistreerd elke keer als u naar een publiek evenement gaat ? (Denk hierbij o.a. aan dierentuinen, pretparken, muziekfestivals e.d.) Nee niet lachen !! De San Francisco Entertainment Commissie stelt een nieuwe regel voor die “zou vereisen dat alle locaties met een bezetting van meer dan 100 mensen om van alle bezoekers en medewerkers de gezichten te scannen en hun ID’s te registreren en deze gegevens op te slaan in een database welke zij dienen over te dragen aan rechtshandhavers wanneer daarom wordt gevraagd”.

23. De Amerikaanse regering en de regeringen in de hele geïndustrialiseerde wereld zijn zo geobsedeerd door het verminderen van de uitstoot van koolstof, dat zij nu zelfs ons gaan vertellen wat voor soort lampen we alleen nog maar mogen kopen.

24. De regering van Obama ontwikkeld een universeel “Internet ID” programma dat kijkt, traceerd, controleerd, en mogelijk uw internet activiteiten registreerd. Deze “vertrouwde indentiteiten” worden aangeprezen als een manier om meer veiligheid en beveiliging op het internet te realiseren. En als een manier om de behoefte aan tientallen verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden te elimineren.

25. Zoals vermeld in eerdere berichten begint de “Internet Kill Switch” het belangrijkste en favoriete middel te worden voor tyrannieke regeringen over de hele wereld.

26. Een schokkend document dat is gepubliceerd door Wikileaks bewijst dat hoge regerings functionarissen aandringen op een fusie van Noord Amerika. Volgens het document zijn enkele doelen van deze fusie o.a. het veranderen van Noord Amerika naar een economische éénheid zoals de E.U. , een éénheids munt voor het hele continent (Amero ?) en een algemene “beveiligings éénheid” voor het hele continent.

27. Eén van de meest vrijheids dodende delen van wetgeving van de laatste jaren is wel de gehate Patriot Act. Ongelukkig genoeg zullen het overgrote deel van de Republikeinen en de Democraten nooit tegen een vernieuwing van de Patriot Act stemmen, simpelweg omdat men niet soft willen overkomen ten aanzien van terrorisme.

De enigste Senator in de VS die zich tegen de Patriot Act heeft gekeerd is Rand Paul. Hij doet alles wat in zijn vermogen ligt en strijd als éénling tegen de Patriot Act. Maar de leider van de meerderheid in de senaat, Harry Reid, doet juist zijn best om de Patriot Act uit te breiden, zonder dat er enig debat wordt gevoerd.

Top Democraten proberen te beweren dat zelfs een debat voeren over de vernieuwing van de Patriot Act bepalingen de nationale veiligheid in gevaar zouden brengen. De meeste Republikeinen zijn niet van plan om daar tegen in te gaan omdat zij helemaal gek zijn op de Patriot Act. Als u dacht dat de Patriot Act een goed idee is moet u maar eens naar onderstaande video kijken, en dit recente artikel lezen.

28. Als je tegenwoordig de “verkeerde” politieke boodschap op je auto voert loop je het risisco dat wets handhavers je te grazen nemen. Zo werd een 73-jarige inwoner uit Virginia uit een nationaal park gestuurd vanwege een sticker op zijn auto die reclame maakte voor “de Ron Paul Campagne voor Vrijheid”. Dit Rutherford Instituut artikel raporteerd daarover.

29. Extreme groeps controle technieken zijn er niet alleen meer voor grote evenementen. Pasgeleden gebruikte oproer politie in Illinois traangas, LRAD geluidswapens en groeps onderdrukkings technieken tegen een groepje studenten die wat stoom wilde afblazen tijdens een einde jaars feestje in de Western Illinois Universiteit.

30. De Amerikaanse regering verzameld over iedereen gegevens zoals zij dat nooit eerder gedaan heeft. Volgens een bericht in de Baltimore Sun is de hoeveelheid informatie die de NSA elke 6 uur verzamelt gelijk aan de volledige bibliotheek van Congress. Niemand is nog langer anoniem. De waarheid is dat naast de Amerikaanse regering, regeringen over de hele wereld en grote internationale ondernemingen, meer informatie over iedereen heeft dan de meesten ooit durfden te denken.

31. Als u dacht dat we er nu al slecht voorstaan, wacht dan nog maar even af wat de globalisten voor u in de toekomst in petto hebben. Bent u klaar om in een voorgekookte cq voorgekauwde wereld te leven ? Bent u er klaar voor om een calorie kaart te moeten gebruiken en dat er voor u wordt bepaald wat u wel en niet mag eten door een wereld raad van voedsel experts ? In onderstaande video, o.a. mede geproduceerd door Koninklijke Shell Nederland, presenteerd het Forum van de toekomst hun griezelige versie van de toekomst.

Bron : End of the American Dream | Vertaling : Pineut

5 reacties op “31 Signalen die er op wijzen dat de hele wereld wordt getransformeerd in een futuristische “Big Brother” gevangenis.

  1. Dank je wel Pineut voor deze info, zeer belangrijk!!!
    Wanneer zullen de ogen open gaan van de massa die zegt dat het wel allemaal meevalt?
    Op naar de totale gecontroleerde staat de NWO.
    Het alziend oog = big brother.

    Like

  2. Pingback: De Pineut Voedsel Kaart | Bent u al de Pineut ?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s