Versneden Cocaïne met Dierengeneesmiddel “Levamisole” eet mensenvlees weg.

Cocaïne versneden met het veterinaire geneesmiddel levamisole kon weleens de schuldige zijn van een vleesetende ziekte in New York en Los Angeles.

Het medicijn, dat gebruikt wordt om runderen, varkens en schapen te ontwormen, kan het wegrotten van de huid van neuzen, oren en wangen veroorzaken. En meer dan 80 procent van de coke in het land bevat het.
“Het is waarschijnlijk een groot probleem, en we weten nog niet hoe groot het probleem eigenlijk is,” zei Dr Noach Craft, een dermatoloog van de Los Angeles Biomedical Research Institute.
In een case studie in het tijdschrift van de American Academy of Dermatology, beschrijft Craft zes cocaïnegebruikers die onlangs geplaagd werden door donkerpaarse vlekken van afstervend vlees.

“Het is belangrijk voor mensen om te weten dat het niet alleen in New York en LA is. Het zit in de cocaïne voorraad van de gehele VS,” zei Craft. Craft is een van verscheidene artsen in het hele land, die de rottende huid koppelde aan besmette coke. De gruwelijke wonden komen pas na enkele dagen aan de oppervlakte na gebruik als gevolg van een immuunreactie die de bloedvaten aanvallen die bloed leveren aan de huid. Zonder bloed, sterft de huid af  en verstikt.

Tweeëntachtig procent van de in beslag genomen cocaïne bevat levamisol, volgens een rapport van april 2011 door de Amerikaanse Drug Enforcement Administration.

Bron + meer : Good Morning America

Naschrift Pineut : Ziet u dus binnenkort mensen op straat, half of helemaal, wegrottend over straat lopen, dan weet u dat zij besmette cocaïne hebben gebruikt !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s