Knoeien met de Schepping Gods, Genetische Manipulatie draait door, 10 Horror Signalen !

Onderstaand 10 signalen uit het recente nieuws van de wetenschap die er op wijzen dat de mens steeds verder gaat om voor god op aarde te spelen. Dat een dergelijke hoogmoed niet zonder gevolgen kan zijn is voor elke Christen welbekend. Vooral Japan en Amerika vallen op waar dergelijk geknoei plaats vind, dit plaatst de recente rampen in die landen dan ook in een geheel nieuw profetisch perspectief. Of wellicht is nieuw hier niet op z’n plaats. De hoogmoedige mens oogst immers wat zij zaait en er is wat dat betreft niets nieuws onder de zon.

Thans creeërt men hypermoderne genetisch gemanipuleerde monsters van Frankenstein die onze wereld verder in een duistere horror film doen veranderen. Alleen is het in dit geval geen slechte Science Fiction film maar harde realiteit die door God de Vader nog harder afgestraft zal worden !

# 1 In China hebben wetenschappers menselijke genen ingebracht in het DNA van melkkoe embryo’s. Op dit moment zijn ongeveer 200 hybride koeien met succes geproduceerd. Deze koeien kunnen melk produceren die vrijwel identiek is aan menselijke moedermelk. Wetenschappers hopen snel grote kuddes van deze koeien te produceren als alternatief voor de menselijke moedermelk, en ze hopen dat deze “melk” wereldwijd verkocht gaat worden in supermarkten binnen de 3 jaar.

# 2 In Canada hebben wetenschappers van de Universiteit van Guelph in de provincie Ontario “enviropigs” geproduceerd. Deze “enviropigs” hebben gesplitste genen van muizen in zich, en volgens de wetenschappers produceren ze daardoor minder fosfor in hun ontlasting, zodat ze worden aangeprezen als milieuvriendelijk. Autoriteiten in de VS en Canada zijn aan het beoordelen of deze “enviropigs” wel of niet in de voedselvoorziening moeten worden toegestaan.
(enviropigs is een samenvoeging van de woorden enviroment en pig, wat leefomgeving en varken betekend een goede nederlandse vertaling voor dit woord is er op dit moment nog niet.)

# 3 Wetenschappers in Japan hebben een genetisch gemodificeerde muis gecreeërd die fluit als een vogel.

# 4 Een onderneming uit de VS kan nu een zeer gespierde “monster zalm” produceren, die drie keer zo snel kan groeien dan een normale zalm.

# 5 De wetenschap kan nu katten produceren die oplichten in het donker. Een genetisch gemodificeerde kat gecreëerd door wetenschappers genaamd “Mr Green Genes”, was de eerste fluorescerende kat in de Verenigde Staten. Maar meneer Green Genen was niet de eerste ‘glow in the dark kat’ in de wereld. Die eer ging naar een kat die door een team van wetenschappers in Zuid-Korea was gemaakt.

#6 Japanse wetenschappers hebben ontdekt hoe zij organen van ratten in muizen kunnen laten groeien. De onderzoekers hopen met die technologie menselijke organen in varkens te kunnen laten groeien.

#7 Niet alleen in Japan wordt dit soort onderzoek gedaan. In Missouri worden entiteiten gekweekt die deels varken en deels mens zijn met de bedoeling organen te kweken voor menselijke transplantatie.

#8 Wetenschappers van Rockefeller University hebben menselijke genen in muizen geïnjecteerd. Deze “gehumaniseerde muizen” worden gebruikt om de verspreiding van het hepatitis C-virus te bestuderen.

# 9 Amerikaanse wetenschappers hebben ontdekt dat ze eigenlijk nieuwe menselijke organen van de grond af kunnen laten “groeien” . Het volgende is een citaat uit een recent artikel in Newsweek ….

Het klinkt misschien als science fiction, maar nieuwe organen uit het niets laten groeien is al werkelijkheid geworden. In aanvulling op blazen, hebben wetenschappers nieuwe huid, bot, kraakbeen, hoornvliezen, luchtpijpen, slagaders, en urinebuizen ontworpen.

# 10 Geloof het of niet, het bedrijf Nexia in Canada heeft daadwerkelijk geiten genetisch gemodificeerd om deels spin te zijn. Het genetische modificatie proces zorgt ervoor dat deze “spinnen geiten” spindraad eiwit produceren in hun melk. Dit spin zijde eiwit wordt verzameld, gezuiverd en gesponnen tot ongelooflijk sterke vezels. Deze vezels zijn blijkbaar duurzamer dan Kevlar, flexibeler dan nylon, en veel sterker dan staal.

Bron : Diverse bronnen (zie links) Vertaling & Compilatie : Pineut

Advertenties

2 reacties op “Knoeien met de Schepping Gods, Genetische Manipulatie draait door, 10 Horror Signalen !

 1. Belachelijk om de rampen die op aarde plaats vinden toe te schrijven aan de wetenschappelijke experimenten. Mensen die zoiets beweren moeten zich eens meer gaan verdiepen in de geologie van de aarde. Aardbevingen zijn het gevolg van bewegingen in de aardkorst en die zijn beslist niet het gevolg van wetenschappelijke experimenten op aarde. Het is dan ook laakbaar dat men probeert mensen dit te doen geloven. Bangmakerij en anders niets.

  Like

  • Beter Lezen Jan Hamer, dat staat er niet, er staat dat God de mensen straft voor hun zonden door met de schepping te rotzooien. Maar kennelijk vind jij dat allemaal wel prima ? Alleen niet janken als ook jij eerdaags gestraft wordt, want alle hoogmoedige mensen gaan één keer in hun leven keihard onderuit. Het kan even duren maar ook jij komt aan de beurt.
   En dan zul je wel flink gaan vloeken, want vloeken dat kunnen veel mensen heel erg goed.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s