Giro 555 Terreur

U heeft ze vast wel gezien de spotjes waarbij alweer om uw gulle gaven wordt gevraagd. Giro 555, geef geld voor de arme en zielige negertjes in hongerend Afrika. De Media maakt er een waar terreur spektakel van met alweer de bekende tranentrekkende beelden van uitgemergelde kinderen.

Vooral zielige kindertjes doen het goed, en dus zijn vele Nederlanders alweer zo gek geweest om het salaris van de directeur van het Rode Kruis over te maken. Anderzijds klaagde het CDA steen en been dat er veel te weinig wordt gestort. Die gierige en zuinige Hollanders ook. “Wat kan ons het nou schelen dat het crisis is en dat uw oma’s en opa’s, vaders en moeders  verrekken in de verzorgings tehuizen, en in hun eigen stront moeten liggen. GELD MOTTEN WE HEBBEN, En veel ook. De salarissen en pensioenen staan namelijk in de kou van de directeuren en werknemers van de vele CRIMINELE instanties.”

Maar al te goed is buurmans gek. De Nederlanders laten zich in deze slechte economische tijden niet langer meer beduvelen. Zorg eerst maar dat de corruptie, de islamieten en al het overige tuig en schorum het weinige hulp dat al wordt gegeven niet nog langer inpikken en kapot vernielen. Zolang als dat doorgaat en men aldaar de bevolking niet kan helpen om op eigen benen te kunnen staan zal 60 jaar hulpverlening ook nu, niets uitrichten. De mensen sterven welliswaar door honger, maar die wordt niet hoofdzakelijk veroorzaakt door de droogte. Die droogte is slechts een bijkomend probleem. De hoofdzaak van de problemen zijn de radicale islamieten, de strijd en de oorlogen tussen de mensen onderling, die alles wat enigszins is opgebouwd tot de grond toe afbreken, vernielen en in de brand steken.

Maar geef gerust, stort als het kan zoveel als mogelijk voor de salarissen, bonussen en pensioenen van het witte boorden tuig. Het is net als het rijden in een Fiat Panda, zij lachen u allen hartelijk en schaamteloos uit !

Vr. Gr. Pineut

Bron Afbeeldingen : TWITVB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s