Dubbeldip

Het heeft even geduurd, maar nu in Augustus is het dan toch eindelijk zover, de links draaiende zure media kan er niet langer omheen. De totale instorting van het economische wereldsysteem komt eraan. Geen enkele beurs goeroe durft nog langer zijn of haar vingers te branden aan het geven van “voorspellingen”. Dat kan ook niet want feitelijk weet niemand wat er precies gaat gebeuren.

Zagen we in het begin van 2011 al de voortekenen van de economische oorlog, thans zien we overduidelijk de signalen dat deze “oorlog” er hoe dan ook aan komt. Het zal welliswaar een oorlog zijn zonder kogels, maar toch, velen zullen niet voorbereid zijn als de zogenaamde “dubbeldip” toeslaat. En zij zal ongenadig en onbarmhartig toeslaan en velen in het verderf storten. Een verderf zoals wij sederd de grondlegging van de wereld niet hebben gezien. Het zal een periode worden waarin het gespuis en de criminelen openlijk zullen kunnen toeslaan en als sprinkhanen en kakkerlakken alles op hun weg zullen kaalvreten en vermorzelen. De wereld zoals wij die nu kennen zal na deze veldslag onherkenbaar veranderd zijn.

In voorgaande artikelen en alternatieve filmpjes op youtube zijn gelukkig velen al gewaarschuwd en voorbereid. Helaas krijgen al deze doem profeten alsnog gelijk en de linkse zure media sidderd en beeft voor alles wat er komen gaat. De dubbeldip werd eigenlijk al verwacht in Juli, maar met wat uitstel heeft men dit nog kunnen rekken tot in Augustus met een uitloop die tot het einde van 2011 zal duren, zo wisten beurs goeroes tussen neus en lippen te melden, maar ook dat het een koude economische winter wordt. IJskoud dan wel te verstaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s