Demon Baphomet cadeau van Balkenende aan Rutte

Bijgaand ziet u een schermafdruk van een gehoornde Ramskop met schedel die door J.P Balkenende aan Premier Rutte cadeau werd gedaan.

Deze gehoornde ramskop staat ook wel bekend als de demon “Baphomet“. Een duidelijk signaal welke duivelse en demonische geest de huidige politiek in zijn greep houd. Want door dit pontificaal in het Torentje te plaatsen is dit de demon verzoeken om zijn kwaadaardige geest in de 1e en 2e kamer te kunnen manifesteren. De gevolgen van deze kwaadaardige demonische geest zal dan ook niet kunnen uitblijven. Een gegeven waarvan nu reeds de voortekenen langzaam zichtbaar worden. Nederland glijd meer en meer af in een duivelse en demonische poel van verderf. (klik hier voor afbeeldingen “Baphomet”)

In onderstaande NOS video kunt u met eigen ogen op 33 seconden zien en horen hoe Rutte verteld dat J.P. Balkenende deze demon cadeau deed aan Rutte.

Vr. Gr. Pineut

11 reacties op “Demon Baphomet cadeau van Balkenende aan Rutte

  1. En dan ook geen wonder dat dit kabinet met de bezuinigingen de kwetsbaren in de samenleving pakt!

    We mogen de Heere God dankbaar wezen dat HIJ er voor gezorgd heeft dat de SGP in de Eerste Kamer er voor zorgt dat de al te harde maatregelen van dit kabinet verzacht worden. De SGP zorgt namelijk voor een kabinetsmeerderheid in de Eerste Kamer.

    Like

  2. Pingback: Rutte hoeft zelf niet te bezuinigen ! | Bent u al de Pineut ?

  3. Pingback: Meer helder - leefmetenergie.nl

  4. al zou de tekst gekopieerd en geplakt worden….. dit gaat niet om stelen, maar om delen!!! Het volk moet op welke manier dan ook gewekt worden…… Wij zijn 1 toch? Als je de tekst gebruikt om andere mensen te helpen ontwaken, why not??

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s